LONCOLOR 20 de ANI - Loncolor trendy colors cu Paula Seling si Lior Asuline

LONCOLOR, cel mai mare producator autohton de vopsea de par implineste 20 de ani de activitate, bucurie pe care a ales sa o traiasca impreuna cu retailerii, distribuitorii si consumatoarele din cele mai importante orase si zone din tara.

Cele mai importante orase si zone din tara vor fi strabatute de Caravana LONCOLOR Culoarea Mea si a Ta, in timpul opririlor consumatoarele putand intra nemijlocit in contact cu spiritul LONCOLOR, unul dintre putinii producatori romani de cosmetice.

La evenimentul aniversar LONCOLOR 20 de ani, care a avut loc in statiunea Mamaia, au participat doi dintre consultantii internationali LONCOLOR: Lior Asuline (Israel) si Michel Mercier (Franta, Israel).

imagini flashmob caravana loncolor 20 de ani mamaia 2013
Cu o experienta internationala de peste 25 de ani, cei doi consultantii internationali LONCOLOR au prezentat noile tendinte in colorarea parului si au facut demonstratii spectaculoase de hairstyling  de inalta clasa pe parcursul intregului eveniment, demonstratii de care s-au bucurat gratuit consumatoarele prezente la evenimentul Loncolor.

A fost o zi de weekend colorata, cu un recital de pian incantator al uneia din cele mai indragite artiste din Romania, Paula Seling, momente artistice de dans sincron si un spectacol adevarat de styling profesional.
paula seling poze loncolor 20 de ani mamaia 2013

In deschiderea si inchiderea concertului, noua imagine a Loncolor, Paula Seling a interpretat melodia "Culoarea mea si a ta", aceasta alegere nefiind intamplatoare, creatia fiind imnul Caravanei LONCOLOR, "Culoarea mea si a ta".

O serie de evenimente prilejuite de implinirea a 20 de ani de activitate a celui mai mare producator din Romania de vopsea de par LONCOLOR.
MAI POTI CITI