DIVORT Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu - WOWBIZ si CIAO spun ca DA

Despre biografiile Andreei Berecleanu si a lui Andrei Zaharescu am mai scris, insa astazi o stire mondena de ultima ora loveste piata cancan-urilor cu vedete:  Divort SOC! Andrei Zaharescu si Andreea Berecleanu nu mai sunt sot si sotie! 

Sa fie aceasta stire mondena adevarata? Sau o doar o intoxicare media.

Asadar la gazeta mondena sta scris cum ca Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu s-au despartit dupa 15 ani de casnicie.

Familia Andreea si Andrei Zaharescu, care are doi copii, o fata si un baiat, s-a destramat in urma cu cateva luni.

Conform site-ului de stiri mondene online wowbiz.ro, care citeaza la randul lor revista CIAO, prezentatoarea TV, Andreea Zaharescu si-ar fi refacut viata, în bratele unui alt barbat, mai în varsta decât ea cu 20 de ani.

stiri divort vedete andreea berecleanu si andrei zaharescu

Care sa fie motivul, sau motivele care sa fi stat in spatele acestui divort monden.

De ce un cuplu care avea in spate o relatie de 15 ani, doi copii sa se desparta brusc si in mare secret.

Revista CIAO citeaza o sursa anonima care afirma ca  ca motivul divortului dintre Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu ar fi faptul ca stirista de la Antena 1 s-ar fi plictisit de sotul ei, care acum este purtatorul de cuvant al Guvernului, si si-ar fi gasit fericirea in bratele unui alt barbat, cu 20 de ani mai mare decat ea.

Sau sa fie vorba de bani.

Andreea berecleanu a obtinut anul trecut suma de 222.004 lei brut, doar drepturi de autor. Asta înseamna ca ea a câstigat aproximativ 4.200 de euro pe luna, brut.

În comparatie, Andrei Zaharescu a fost remunerat, ca editor si prezentator, cu suma de 133.332 de lei, adica  doar 2.500 de euro lunar, brut.
MAI POTI CITI