Biografia CRISTIAN GEORGESCU o moarte accidentala sau o neglijenta a salvamarilor

Cum este sa pleci la mare in vacanta si sa ajungi asa cum spune romanul "intre patru scanduri"? Cum sa fie viata ta  transformata in necrolog?

Doliu in lumea artistilor.

Actorul CRISTIAN GEORGESCU a murit inecat in mare in statiunea JUPITER.
CRISTIAN GEORGESCU era actor in trupa umoristica "ACFOR" dar si un pasionat inginer care lucra in IT. O alta pasiune a tanarului era fotbalul de aceea si-a gasit loc in NATIONALA DE FOTBAL A ARTISTILOR. Pasionat de teatru,calculatoare si fotbal CRISTIAN activa si in trupa de dans FLAMINGO BOYS.

De cateva zile marea este furioasa iar salvamarii au arborat pe plaje STEAGUL ROSU ceea ce ar fi trebuit sa indice tuturor ca e periculos sa faci baie in mare. Vantul puternic si curentii sunt de nestavilit iar marea si-a mai luat inca un tribut.
Biografia CRISTIAN GEORGESCU

CRISTIAN GEORGESCU se afla in vacanta alaturi de prietenii lui. Vineri seara 16 august  2013 a intrat in mare si dupa 24 de ore prietenii l-au dat disparut. Anuntul teribil al mortii actorului a fost dat de cantaretul AURELIAN TEMISAN.

Acesta si-a exprimat consternarea privind moartea prietenului sau. SALVAMARII in "budigai" NU AU PUTUT AJUNGE la CRISTIAN pentru a-i salva viata intrucat valurile mari i-au impiedicat. CRISTIAN era la mal? si a fost lovit in frunte de un val,a plutit un timp apoi nimeni nu l-a mai vazut. Prietenii au sperat ca poate un miracol i-a salvat viata.

ADEVARUL i-a lovit pe toti in fata atunci cand a fost gasit trupul actorului.
Trupul lui CRISTIAN GEORGESCU a fost adus ieri la mal, sambata 17august 2013.

Da, parintii, prietenii sunt socati si devastati. Oare ar fi putut fi salvat CRISTIAN GEORGESCU?

Nu este prima oara cand marea isi arata "coltii, vantul e puternic si valurile mari. Ce sa faca salvamarii? Au avut echipament adecvat pentru a putea ajunge la CRISTIAN sa il scota la mal? Si cum NU AU MAI PUTUT AJUNGE? Nu ESTE INCREDIBIL?

Nu ni s-a spus noua turistilor ca vietile noastre sunt la mana salvamarilor?
Nu a lamurit nimeni de ce CRISTIAN a intrat in mare ? Stia de avertismentul lansat de salvamari. AURELIAN TEMISAN a spus ca baiatul  CRISTIAN GEORGESCU NU ERA UN TERIBILIST. A incercat CRISTIAN sa isi ajute un alt prieten care a fost si el dat disparut?
WIKI CRISTIAN GEORGESCU

Si ce sa faca un salvamar impotriva unei persoane care decide ca VREA sa intre in apa marii desi sunt valuri si este periculos? DINTOTDEAUNA, OAMENII NU ASCULTA de sfaturile salvamarilor. Iar consecintele se soldeaza cu MOARTE.

Si in aceasta vara s-au inecat oameni pe plajele  litoralului romanesc. La fel ca si pe sosea in trafic NIMENI NU RESPECTA REGULILE DE CIRCULATIE. Viteza cu care alerga pe sosea cauzeaza accidente soldate cu morti si raniti.

Nu vreau sa reamintesc despre motivatia unui tanar care s-a facut SALVAMAR. Adica acea persoana care prin munca sa TREBUIE sa SALVEZE VIETI NU AR TREBUI PLATITA? Cine munceste gratuit? Mai zilele trecute se vorbea ca in sfarsit salvamarii care nu au fost platiti si-au primit banii pe o luna. PACAT si NO COMMENT!

CRISTIAN GEORGESCU avea 29 de ani. S-a nascut la PLOIESTI. Prietenii il stiau ca pe un  OM bun si sufletist. Avea toata viata inainte. ACUM lumea vorbeste de el la trecut.

Acum doua luni CRISTIAN GEORGESCU se intorcea victorios de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL AL ARTISTILOR.

Acest campionat s-a tinut la MOSCOVA. Se numeste MOSCOVA ART&FOOTBALL 2013.

NATIONALA DE FOTBAL A ARTSTILOR din care facea parte CRISTIAN GEORGESCU a pierdut contra BRAZILIEI dar a castigat meciul cu RUSIA tara organizatoare.

CRISTIAN GEORGESCU era un tanar cu talente artistice multiple. Si avea o mare dorinta sa faca totul bine si profesionist. Activa in trupa de dansatori "FLAMINGO BOYS" condusa de CORNEL PASAT. Juca fotbal si avea timp si de marea lui pasiune calculatoarele. Era inginer IT.

Se pare ca moartea cam pandeste pe la portile trupei de stripperi de la FLAMINGO BOYS. Anul trecut un alt component al formatiei  tot un CRISTIAN dar COSTESCU si-a gasit sfarsitul intr-un accident de motocicleta.

CRISTIAN GEORGESCU iubea oamenii si ii placea sa ii vada razand. El activa si in trupa de teatru umoristica "ACFOR".

Ce poti sa mai spui despre o viata  " franta" inainte de vreme? Ca era tanar? Ca iubea viata? Ca era talentat? Ca si-ar fi dorit poate o familie?
Ca si-a dorit o vacanta iar aceasta l-a dus spre MOARTE?

Actorul CRISTIAN GEORGESCU a murit inecat in mare in statiunea JUPITER.
Un fapt adica o viata intrerupta. Cei care l-au vazut jucand in spectacole si-l vor reaminti cum era pe scena. Colegii si prietenii si-l vor aminti cum era pe gazonul de fotbal atunci cand juca cu pasiune fiecare minut al vreunui meci.

Prietenii de la munca si-l vor aminti cum era CRISTIAN la serviciu.

Mi-as dori ca astfel de evenimente sa nu mai aiba loc. Oare ce masuri ar trebui luate ca oamenii sa nu mai moara inecati atunci cand vin in vacanta pe litoral?
Aurelian TEMISAN spunea ca nu stie daca CRISTIAN era un bun inotator dar e cert ca NU TE POTI PUNE CU FURIA NATURII.

Cat de puternic sa te crezi sa intri benevol in valurile involburate? Salvamarii pot spune ca si-au facut datoria anuntand pe toata lumea ca marea e periculoasa. AU ARBORAT pe toate plajele STEAGUL ROSU.

Si totusi in ciuda avertismentelor unii au intrat in mare. Iar cine a intrat NU A MAI IESIT. Printre cei patru tineri care si-au pierdut viata inecandu-se in mare a fost si CRISTIAN GEORGESCU.

CRISTIAN GEORGESCU, ACTORUL, FOTBALISTUL, DANSATORUL si cel ca lucra in IT.

Adica OMUL, si copilul parintilor sai, PRIETENUL ARTISTILOR. SE numea CRISTIAN GEORGESCU.

DUMNEZEU sa il odihneasca! Probabil CRISTIAN GEORGESCU le va zambi prietenilor din alta parte. Mereu in viata trebuie sa existe un DAR si un DACA.
Daca nu ar fi venit in vacanta ar mai fi trait. Daca marea nu era nervoasa si nu erau valuri si curenti... Daca nu ar fi intrat in mare... Daca salvamarii ajungeau la el. DACA e parte din viata noastra. O alegere...

Suntem stapanii proprilor alegeri. CRISTIAN GEORGESCU A ALES SA INTRE IN MARE...

Si daca facem alegeri trebuie sa ne asumam pe cat posibil si consecintele.
MAI POTI CITI