BEKO KAYGEE cel mai in voga trainer din Marea Britanie la WORKSHOP-ul de la hotel JW MARRIOTT din 14 septembrie 2013

Daca nu ati auzit pana acum de MR BEKO KAYGEE este timpul sa il cunoastem mai ales ca acesta vine in Romania. In 14 septembrie 2013 va fi prezent la WORKSHOP-ul RAINBOW. Se tine la hotel JW MARRIOTT din Bucuresti.

E in voga in Marea Britanie si are numeroase functii care ii atesta profesionalismul. Si bineinteles ca are experienta necesara pentru ca se ocupa de mai bine de 20 de ani de fitness si yoga BEKO KAYGEE este director F3 FITNESS, fondator F3 TAI CHI & CHI KUNGA ACADEMY Desigur creator al CAPOEIRA FITNESS si a programului BEND IT with BEKO adn BLADE.

BEKO este international presenter si master trainer si tota vita s-a ocupat de promovarea unei vieti sanatoase cu ajutorul sportului dansului si al practicarii yoga. Daca pana nu demult yoga se practica in AMERICA si UK de catre vedete iata ca moda a venit si in Romania. Si asa usor am aflat care sunt vedetle mioritice pasionate si care chiar pracyica yoga. ii gasim pe IULIA VANTUR, AMALIA NASTASE, MADALINA GHENEA, MARIUS MOGA, COSTI IONITA si altii.
BEKO KAYGEE BIOGRAFIE YOGA VEDETE BLOG

BEKO KAYGEE promoveaza fitness-ul, dansurile compuse din miscari afro si artele martiale. Ne arata cum sa facem exercitii care sa ne aduca vitalitate. Si ni se garanteaza ca acestea sunt accesibile si practicabile de catre orice om fie tanar, copil, adolescent om matur sau ajuns la varsta pensionarii.

BEKO a gasit alternative pentru pozitii specifice si miscare. Acestea genereaza beneficii.

Daca aveti macar 300 de lei ca sa va rezervati participarea pana pe 31 august 2013 atunci veti putea participa la workshopu-ul RAINBOW. Un workshop in care veti face cunostinta cu metode holistice de sanatate, tips-uri de nutritie care ne ajuta sa uitam de notiunea de dieta. Daca faceti rezervarea pana pe 31 august aveti parte de o reducere de 25% ceea ce inseamna 300 de lei. Daca va duceti in ziua workshop-ului habar nu am cat costa dar voi va puteti interesa. In caza ca ati primit deja salariul si va puteti dispensa de acea suma "minora".

Ca sa va imaginati ca traiti in strainatate si aveti nevoie de sport. Si ceaiuri si o locatie cu pretentii cum este hotelul JW MARRIOTT din Bucuresti.

O dar ce eliberare prin dansuri si miscari afro. Oare 300 de lei sunt indeajuns sa ne sporeasca increderea in noi? Putem sa depasim barierele fizice si psihice ?

Cum este sa te simti energic? Cand ai credite si  note de platit? Ce insumeaza intretinere, curent electric, lumina si abonamentul la tramvai sau benzina la masina?

Pai nu a auzit ROMANIA de trainer motivational pana acum? Si daca va ingrijorati ca 300 de lei sunt banii pe o luna de trait atunci organizatorii au vesti bune. Pai daca primiti cadou un KIT cu produse organice atent selectionate de echipa revistei PSYCHOLOGIES ce mai vreti?

Da, vi se va oferi si ceaiul si un lunch constand in meniu special pentru evenimentele de tip welness.Iata programul zilei adica al celor 7 ore pentru care vi se cer 300 de lei.

9 -9.30 INREGISTRAREA PARTICIPANTILOR
9.30-10 CEAI DE BUN VENIT
10-11 WORKSHOP MIND&BODY
11-12 TRAINING METODA ESPEREE
12-13 TRAINING POWER YOGA& TAI CHI
13-14 PAUZA DE PRANZ (MENIU DE TIP WELNESS)
14-15.30- SEMINAR DE NUTRITIE- ABORDARE HOLISTICA-
15.30 16 PAUZA
16-17 DANS AFRO (DANS ELIBERATOR)
17-17.30 SESIUNE Q&A adica intrebari-raspunsuri

Pai cum sta treaba? Intre 9 si 10 va imbulziti pe usa sa va scrieti numele si sa dati banu. Multumiti de rezultat asezati-va sa beti un ceai. BIO ce naiba. Cu ceaiul fierbinte in gatlej participati la workshop ca bine suna termenul deja numai cand il pronunti parca ai si devenit mai inspirat si mintea incepe sa ti se deschida.
BEKO KAYGEE WIKI FITNESS BLOG VEDETE

De atata putere de la yoga ebinevenita pauza nu? Pana acum am bifat pe bune 2 ore. Cum lumea se lalaie la pranz de parca ar dori sa prelungeasca asta sa nu mai revina la birou se mai pierde ceva vreme. Pana trebuie sa intrati in culisele seminarului de nutritie unde vi se va povesti ce sa NU FACETI. Si iar o alta pauza. dupa care dati din picioare inciudat ca trebuie sa va eliberati de nervii care se joaca in corpul dumneavoastra. Si apoi lauti loc pentru o alta sesiune de bla [bal-uri cu smecherii care sa va ajute sa nu va mai ganditi vreodata la dieta. ca parca stomacul face greva de la ataat meniu wellnes si ceaiul de dimineata.

Si noroc ca va clatiti ochii cu interiorul receptiei hotelului MARRIOTT.

Practic acest workshop se adreseaza corporatistilor plini de stres si nu marii majoritati care practic de cand se stie maninca verdeturi si o da pe ceaiuri. Din cel 7 ore promise de workshop practic daca raman 3 ore. Si finalitatea? Dumneavoastra ati ales. Sa fiti liberi sa dati benevol o suma de bani. Ca sa invatati ca omul trebuie sa faca sport si sa manince rational.

Sunt bune aceste workshop-uri dar numai pentru o parte a populatiei. cam acea parte care pleaca an de an in vacante afara. Acum spuneti voi cu mana pe inima ca nu va simtiti incarcati energetic? Ce ne mai place sa vina altii cu faima si stil de vedeta sa ne spuna ce sa facem cu viata noastra.

Sunt curioasa cam cata lume va fi prezenta la acest eveniment. cate dintre vedetele noastre ne vor povesti cum a fost la eveniment?

Desigur vorba reclamei YOGA asta nu este pentru oricine. Oricum da bine sa ii spuivecinei ca ti-ai petrecut 7 ore din zi practicand un dans cu miscari afro. Si ai aflat si metode holistice. Oare BIANCA DRAGUSANU se va duce? Stie ea mai bine cum e cu dieta. De fapt ea maninca in stil eveniment wellness cam de cand a intrat in showbizz.

WORKSHOP RAINBOW de yoga si fitness. Cred ca veti vedea multe curcubeee pana la salariul de luna viitoare.
MAI POTI CITI