Clara Voda Biografia noii vedete din INGERI PIERDUTI

Clara Voda  si Nicodim Ungureanu sunt sot si sotie in  “Ingeri pierduti”, noua telenovela romaneasca care va fi difuzata din aceasta toamna, ACASA TV,  un cuplu efervescent cu o casnicie marcata de momente dramatice, dar si de mult umor.

WIKI scurt Clara Voda:

Nume: Voda
wiki clara voda ingeri pierduti blog vedete
Prenume: Clara
Data Nasterii: 8 martie 1970
Locul Nasterii: Constanta, Romania
Frati: Andrei Popescu
Sot: Bogdan Voda
Copii: Vlad Voda
Nationalitate: Romana
Studii: Academia de Arta Teatrala si Cinematografica "Ion Luca Caragiale"
Ocupatie: Actrita

Clara Voda este o actrita romanca nascuta la 8 martie 1970 la Constanta.

A absolvit Academia de Arta Teatrala si Cinematografica Caragiale din Bucuresti, sectia actorie, clasa prof. Gelu Colceag, promotia 1993.

Debutul in film si l-a facut alaturi de actrita Gina Patrichi in "Un pat" regizat de Flavia Rotaru, dupa care regizorul Mircea Danieliuc ii ofera in anul 1995, un rol in filmul "Senatorul melcilor", iar  regizorul Nae Caranfil in "Asphalt Tango".

Acum Clara Voda,  cunoscuta publicului din rolurile jucate in filmele“Despre oameni si melci”, “Loverboy”, sau “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, o interpreteaza in telenovela  “Ingeri pierduti”  pe   Nuta, sotia lui  Nicu,  sora  Cristinei (Diana Dumitrescu), matusa  Anei (Madalina Anea) si a lui  Luca (Timur Vultureanu).
biografie clara voda blog vedete

Clara Voda este casatorita cu actorul Bogdan Voda si mama unui baiat de 15 ani, actor deja si el, Vlad Voda mare pasionat de animale.

Relatia celor doi este una normala. Se cearta si ei, ca tot omul. Doar ca le trece mai repede.

Clara Voda si sotul sau spun ca sunt prea constienti de marele noroc pe care il au unul cu altul, incat totul devine mai simplu, ca o joaca.

Nu ii lasa sa stea prea mult timp bosumflati nici Vlad (baietelul lor) si nici ciobanescul mioritic, pe care l-au botezat  Codru.
MAI POTI CITI