Biografie Sorin Terbea o biografie agitata si o moarte tragica in accident de elicopter

Inainte de a spicui din biografia omului de afaceri Sorin Terbea va dam o stire de ultima ora, o stire neagra.

sorin terbea biografie cv blog vedete
In seara asta un elicopter s-a PRABUSIT în judetul Mures.

CINCI persoane au MURIT.

Printre victime se afla presedintele Federatiei Române de Futsal, SORIN TERBEA, si trei oameni de afaceri germani.

Omul de afaceri Sorin Terbea avea varsta de 50 de ani.

Sorin Terbea si cei trei oameni de afaceri germani au facut, luni dupa-amiaza, o vizita la o fabrica de mobila din localitate.

Iar apoi... vietile lor au fost curmate brusc si tragic.

Deci cine era Sorin Terbea, care era biografia acestui om de afaceri contestat.

Sorin Ioan Terbea s-a nascut in orasul Victoria, judetul Brasov.

A ajuns in Targu Mures, casatorindu-se cu Cristina Pora.

Sorin Terbea era administratorul societatii Salubriserv SA, care a obtinut atât contractul de salubritate a orasului Tragu-Mures, cât si contracte pentru deszapezirea arterelor din oras si judet.

Omul de afaceri Terbea era implicat si în activitati sportive.

Sorin Terbea a finantat echipa de volei masculin CS Torpi, dar a renuntat la aceasta dupa rezultatele dezastruoase obtinute în campionat.

De la volei, Terbea a trecut la futsal, fiind presedintele si finantatorul echipei de fotbal în sala City'us Târgu-Mures, multipla campioana a României.

In 2011 Vasile Avram si Sorin Terbea, au fost trimisi în judecata de procurorii DNA, care îi acuzau de luare si, respectiv, dare de mita.

Omul de afaceri Sorin Terbea a fost implicat, alaturi de fostul sef al arbitrilor, Vasile Avram, într-un dosar de coruptie din arbitraj, acuzat ca i-ar fi dat mita 19.000 de euro lui Avram pentru a delega arbitri agreati de echipa de fotbal din Târgu Mures, la jocurile campionatului 2011-2012.

Revenind la groaznicul accident de elicopter din aceasta seara.

Dupa eliberarea din închisoare a proprietarului. Terbea si-a cumparat la scurt timp un nou elicopter, mai mare, cu care sa îi transporte pe jucatorii nationalei de futsal.

Acum in 29 iulie 2013, destinul a facut ca acest blestemat elicopter sa aduca moartea violenta a omului de afaceri SORIN TERBEA.

PS: destul de multi oameni de afaceri morti in ultimul timp in accidente stupide. Sa nu uitam de accidentul de masina a afaceristului Nae Nicolae.
MAI POTI CITI