Biografie Iulia Vantur blonda "protevista" a lui Salman Khan

Pe scurt despre biografia vedetei PRO TV, Iulia Vantur, blonda care a fost "cuplată" de presa din India cu actorul Salman Khan.

Mai ales ca Catalin Maruta, colegul de trust si realizatorul "Happy Hour", a invitat-o pe Iulia Vântur în emisiunea lui, luni, pentru a o trage de limbă.

Nume: Iulia Vantur
biografie iulia vantur moldoveanca salman khan
Locul nasterii: Iasi, Romania
Data nasterii: 24 Iulie 1980
Culoarea ochilor: Albastri
Culoarea parului: Blond
Inaltime Iulia Vantur: 1.78 m
Dimensiuni: 90-60-89 cm
Nationalitate:Roman
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorita (?)
Copii: Nu are
Ocupatie: Prezentatoare TV, model
Studii: Facultatea de Drept

Iulia Vantur lucreaza de la varsta de 15 ani, a fost manechin timp de doi ani si apoi a devenit instructor de modele la Iasi, Botosani si Suceava.

La 19 ani blonda Iulia a intrat la o staţie locală TV, Europa Nova, unde prezenta o emisiune-magazin. Apoi a devenit prezentatoare de stiri la PRO TV Iasi.

In anul 2006 Iulia Vantur s-a mutat in Bucuresti unde prezinta stirile matinale  si apoi cele de weekend de la PRO TV si emisiunea “Dansez pentru tine”, alaturi de Stefan Banica Jr.

In aceasta vara blonda moldoveanca a fost "cuplata" cu actorul indian, Salman Khan.

Iulia Vaântur a dispărut din ţară de aproape trei luni, perioadă în care a petrecut clipe romantice alături de noul ei iubit, actorul indian Salman Khan, cu care se vehicula ca se va căsători sau, potrivit unor surse, chiar s-ar fi măritat potrivit tradiţiilor indiene.


"Nu m-am măritat cu Salman Khan, atât vă pot spune!", a declarat insa Iulia Vantur la revenirea in Romania.

Asadar luni 15 iulie, lui Maruta ii revine sarcina de serviciu, de a dezvalui mai multe din vacanta indiana a Iuliei Vantur.

Si vom vedea daca toate povestile mondene tesute in jurul presupusei relatii amoroase cu Salman nu au fost decat un reusit exercitiu de PR.
MAI POTI CITI