Adrian Eftimie si Flore Salalidis CANCAN Monden fara nunta dar cu scandal FOTO

"Mare scandal" intre DJ Adrian Eftimie si Flore Salalidis cunoscuta in showbiz drept “Blonda lui Iri” dupa ce a facut show in jacuzzi-ul lui Irinel Columbeanu, in timpul mariajului cu Monica Gabor.

Tot cancanul a inceput dupa ce Flore Salalidis striga  online ca si-a gasit fericirea in bratele DJ-ului Adrian Eftimie si anunta relatia cat se poate de modern… pe contul ei Facebook.

O zi mai tarziu Flore se dadea deja maritata, lasand de inteles ca si-a gasit sufletul pereche.
biografie Flore Salalidis blog vedete
Flore si Eftimie s-au cunoscut intr-o joi, pe 28 iunie, intr-un club din Herastrau, unde el punea muzica.

Potrivit martorilor, trei ore mai tarziu, cei doi au parasite localul pentru un altul din zona.

Acolo, proaspat-combinatii, Flore Salalidis si Adrian Eftimie au petrecut pana in zorii zilei, ore in care si-au hranit reciproc fanteziile.

Se pare ca Adrian Eftimie a incercat cumva sa-si inece amarul in bratele “blondei lui Iri”, dupa ce se certase, dar nu definitiv, cu iubita lui oficiala.

Flore in schimb ar fi luat putin cam prea in serios aceasta poveste si ar fi inceput sa spere intr-o relatie pe termen lung.

Insa DJ-ul a ignorant-o pe Flore, in timp ce ea ii trimitea mesaje peste mesaje.

Tot acest cancan ciudat vine dupa ce la inceputul anului tabloidele scriau ca Flore s-a cuplat cu mijlocasul echipei Dinamo, Sorin Stratila, tanara de 32  parand foarte entuziasmata de aceasta relatie.

Despre Flore Salalidis si "biografia" sa agitata va mai putem spune ca a pozat in FHM unde si-a aratat tatuajul inghinal.

Iar cu ocazia acestui pictorial fierbinte din FHM, Flore spunea: "Detest barbatii mitocani si fara caracter, barbatii care vor sa para ceea ce nu sunt. Nu suport minciuna! Sunt o femeie open-minded, nu am prejudecati in materie de amor, dar totul are o limita..."

Se pare ca Flore Salalidis nu a stiut unde este limita in povestea de o noapte cu DJ-ul Adrian Eftimie.
MAI POTI CITI