WIKI Soferul Politist al autocarului prabusit în Muntenegru are 45 de ani, este casatorit si are un copil

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit în Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, si era în timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei.

Soferul are 45 de ani este casatorit si are un copil.

Începând din septembrie, anul trecut, barbatul are un contract de munca cu firma transportatoare – conform reglementarilor legale are dreptul sa faca si alte activitati în afara de aceea de om al legii.
biografie cv sofer autocar prabusit muntenegru

Barbatul este angajat la Politia Capitalei din 1991.

Soferul autocarului prabusit in Muntenegreu are permis de conducere profesionist din 1989, atestat profesional de catre Autoritatea Romana Rutiera pana în 2017.

Soferul este posesor al permisului de conducere din anul 1989, având categoriile BE, CE, DE si al atestatului profesional eliberat de ARR Bucuresti la data de 17.03.2012 cu valabilitate pâna la data de 16.03.2017, fiind cunoscut ca un bun profesionist.

Barbatul n-a fost niciodata sanctionat, ba chiar a fost recompensat de mai multe ori pe parcursul activitatii de om al legii. Prin urmare putem  spune ca a fost un politist model.

Politia Capitalei explica faptul ca, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, politistul putea sa îndeplineasca si alte activitati remunerate, în conditiile în care acest lucru nu împieta desfasurarea optima a activitatii de functionar public cu statut special.

Respectivul angajat se afla în timpul liber, iar din data de 25 iunie urma sa figureze în concediu de odihna legal, aprobat de conducerea unitatii unde isi desfasura activitatea.
MAI POTI CITI