BZI: student din Tecuci gasit spanzurat in caminul T2 Gheorghe Asachi

Un student de 22 de ani a fost gasit mort in campusul studentesc din Iasi, de catre colegul sau de camera. 

UPDATE: Cristian Marcel Miron era student la Facultatea de Constructii si repeta anul 2

Un tanar de 22 de ani din Tecuci, student la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi, Facultatea de Hidrotehnica, a fost gasit spanzurat in camera sa din caminul T2.

stiri azi bzi student gheorghe asachi iasi

Indiciile arata ca acesta s-a spanzurat in urma cu trei zile, deoarece cadavrul a fost gasit abia astazi de colegul sau de camera, care fusese plecat acasa.

Dupa primele cercetari, politistii spun ca este vorba despre o sinucidere, insa cauza mortii va fi stabilita abia dupa necropsie.

Ziarul cotidian BUNA ZIUA IASI a fost infiintat in mai 1998, sub titlul de ZIUA de Iasi, ca franciza a cotidianului ZIUA din Bucuresti. 

De la aparitia sa pe piata, cotidianul BZI a devenit in scurt timp o alternativa importanta pentru cititorii de presa, la vremea respectiva pe piata locala a presei scrise activand mai multe cotidiane, aflate intr-o concurenta acerba.

Intr-o perioada relativ scurta de timp, actualul cotidian BUNA ZIUA IASI s-a impus ca lider al presei de investigatii jurnalistice, publicand numeroase dezvaluiri care, ulterior, au stat la baza unor anchete ale institutiilor statului.

Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi are în componenta sa unsprezece facultati: Facultatea de Automatica si Calculatoare, Facultatea de Constructii si Instalatii, Facultatea de Arhitectura, Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului, Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, Facultatea de Electrotehnica, Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului, Facultatea de Mecanica, Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor si Facultatea de Textile - Pielarie si Management Industrial.
MAI POTI CITI