BIOGRAFIE Marcel Prodan - CV-ul Impresarului Alexandrei Stan

Scurta biografie Marcel Prodan, impresarul ce risca sa tina prima pagina a tabloidelor mondene din Romania.

Marcel Prodan s–a nascut pe data de 22 septembrie in 1979, in Constanta.

A absolvit Universitatea Andrei Saguna si este cunoscut in Romania ca impresar, dupa ce patru ani la rand a lucrat  pentru si impreuna cu mai cunoscutul Costi Ionita.
biografie cv marcel prodan impresar alexandra stan

Desi toata lumea il stie pe Costi Ionita ca fiind producatorul materialelor audio, Marcel este de fapt cel care a adus nuanta comerciala pieselor lui si a reusit sa readuca productiile lui Costi Ionita de pe posturile de manele pe posturile nationale de radio.

Apoi Marcel Prodan a decis sa mearga pe propriul drum si in numai doua luni dupa ce a renuntat la colaborarea cu Costi Ionita si-a deschis propriul studio de productie muzicala si s-a asociat cu nimeni altul decat fiul  fostului ministrului  al Mediului (fostul viceprimar al orasului Constanta) Andrei Nemirschi.

Acum cativa ani, cei de la Revista CIAO a reusit sa o fotagrafieze pe Alexandra Stan alaturi de Marcel Prodan.

Chiar daca in acel moment Alexandra declara sus si tare ca nu are timp suficient sa se implice într-o relatie serioasa,.

Conlcuzia era ca ocupandu-se constant de ­cariera Alexandrei Stan, Marcel era mereu în preajma ei, asa ca ca între cei doi s-a infiripat o poveste de dragoste.


Chiar daca ei nu au recunoscut niciodata relatia amoroasa, paparazii i-au surprins si dupa aceea in momente tandre.

Se pare ca succesul pe care l-a inregistrat Alexandra Stan pana acum, se datoreaza in mare parte lui Marcel Prodan – poate si din acest motiv astazi cei doi au ajuns la episoade violente, la mijloc fiind desigur banii si nu gelozia.

In clipul de mai sus o puteti vedea pe Alexandra Stana alaturi de "baietii rai"  Marcel Prodan si Andrei Nemirschi pe cand scandalurile se tineau departe de ei.
MAI POTI CITI