Biografia Channing Tatum de la filme de dragoste la G.I. Joe: Retaliation FOTO

Channing Matthew Tatum nascut in data de 26 aprilie 1980, in Cullman, Alabama, SUA, este un actor american si producător de film. 

Biografia Channing Tatum blog vedete
Un actor care si-a început cariera in showbiz ca si model.

Trimis de parinti la scoala militara, Channing si-a descoperit in adolescenta pasiunea pentru fotbal, care i-a dat speranta ca intr-o buna zi va castiga o bursa scolara in atletism.

Scopul lui Channing a fost atins, astfel in ultimul an de liceu a primit bursa mult dorita la o scoala din Virginia de Vest.

Channing Tatum a cunoscut celebritatea intr-un timp foarte scurt, transformandu-se dintr-un simplu fotomodel intr-un talentat actor expert in dans si arte martiale (Kung-Fu si Gor-Chor Kung Fu).

Channing Tatum a fost ales de o revistă celebră pentru adolescenti în primii 50 Cei mai frumosi bărbat. A avut prezentări la Milano si New York.

Wiki  Channing Tatum  Jenna Dewan
In acelasi timp a început să joace în primele sale lungmetraje.

A început cu un rol de dansator în videoclipul lui Ricky Martin "She Bangs", iar această colaborare i-a deschis seria colaborărilor pe partea de film.

Propulsat la Hollywood ca model si dansator in videoclipuri, Channing Tatum a ajuns celebru in America cu Step Up (2006), un film de dragoste cu si despre adolescenti.

Acum Channing Tatum se bucura de Everly, fetita pe care a nascut-o sotia sa, Jenna Dewan. 

Jenna Dewan si Channing sunt casatoriti de patru ani, ei fiind impreuna din 2005, atunci cand s-au intalnit pe platourile de filmare pentru Step Up.

Intr-un interviu acordat pentru revista Vanity Fair, Channing a vorbit despre noua experienta, despre modele pe care le-a avut in viata si despre lucrurile care se vor schimba de acum inainte si ce drama a trait in copilarie din cauza dizabilitatii sale de citire.In 2013, pe langa   G.I. Joe: Retaliation , Channing Tatum va lansa  Foxcatcher, o drama in care joaca alaturi de Steve Carell si Mark Ruffalo si  White House Down, un film de actiune in care Channing trebuie sa-l salveze pe presedintele Statelor Unite (Jamie Foxx).