Biografie Cristian Onetiu ANTRENORUL de la Kanal D - LIFE CARE

Scurta biografie Cristian Onetiu. "Antrenorul" de la Kanal D are 15 ani de experienta in dezvoltare personala, este antrenor de stil de viata (Life Coach in terminologia internationala) si un antreprenor de succes. 

Kanal D lanseaza duminica 12 mai, de ora 11.30, emisiunea Antrenorul, prezentata de Cristian Onetiu, antrenor de stil de viața (life coach).

biografie cristian onetiu blog vedete
Wiki Cristian Onetiu Antrenorul Kanal D
Cristian Onetiu este casatorit si are o fetita.

Cristian Onetiu a dat de gustul afacerilor la 14 ani.

Se trezea cu noaptea-n cap si cumpăra dintr-o piată din Resita blugi si cămăsi de firmă second-hand aduse din Germania, le aranja putin, apoi le vindea câteva ore mai târziu la preturi mult mai mari.

Impreuna cu fratele sau Danut, a pus bazele companiei Life Care

Cristian Onetiu a infiintat Life Care, cu sediul la Timisoara, si a început sa-si formeze o echipă de distribuitori după sistemul MLM pentru a vinde produsele firmei nemtesti.

Life Care, una dintre companiile de direct sales cu cele mai mari ritmuri de dezvoltare din Europa de Est, cu peste 60.000 de distribuitori Independenti si activitati in Romania Ungaria, Italia si Spania.

In CV-ul lui Cristian Onetiu putem trece si faptul ca este speaker si autor al programului de dezvoltare personala “MLA vs MBA – Master of Life Administration vs Master of Business Administration, parti din program pe care le preda atat altor organizatii, mici sau mari, cat si personalitatilor publice ce simt nevoia unei “rearanjari” personale.

Fondatorul LifeCare, este un antreprenor extraordinar, atat din prisma rezultatelor spectaculoase obtinute in plina criza economica cat si prin prisma spiritului de leader autentic de care da dovada.


Interviu Cristian Onetiu, despre PROSPERITATE

Pentru profesionisti, nu a existat aceasta criza. Desigur, cei care s-au îmbogatit peste noapte, în urma parvenitismului, s-au entuziasmat cu niste cheltuieli supradimensionate, s-au trezit afectati. Explozia era de asteptat. Pasiunea si nebunia reprezinta cheia succesului”, spunea Cristian Onetiu referitor la succesul sau personal in plina recesiune economica mondiala.

Cristian Onetiu biografia unui antreprenor si antrenor de stil de viata aflat pe valul succesului.

Comentariile sunt inchise