BIOGRAFIE ADRIAN BUCUR DISPARUTI FARA URMA TVR 1

CV Adrian Bucur prezentatorul noi emisuni TVR 1 DISPARUTI FARA URMA

adrian bucur biografie blog vedete
Nascut pe 24 decembrie 1976, Adrian Bucur si-a construit cariera in mass media pas cu pas, jurnalismul fiind dorinta sa profesionala principala inca de la terminarea liceului.

Licentiat atat in jurnalism si filosofie, cât si în comunicare si relatii publice, Adrian Bucur a beneficiat de o bursa Euronews la Bruxelles, pentru o mai buna cunoastere a institutiilor europene.

ADRIAN BUCUR a fost corespondent Mediafax, a scris pentru Jurnalul national si Curentul, a redactat si prezentat stiri la Europa FM si Radio Total.

Jurnalistul TVR are o experienta de zece ani în televiziune, dintre care opt ani petrecuti la Prima TV, ca editor si prezentator al jurnalelor de stiri sau ale unor emisiuni pe teme economice.

Deasemenea Adrian Bucur si-a trecut in CV faptul ca a fost consilier de presa al Ministrului Integrarii Europene în perioada începerii negocierilor de aderare a României la Uniunea Europeana.

În 2006 Adrian Bucur a obtinut premiul APTR pentru reportaj de televiziune.

A absolvit cursurile Colegiului National de Aparare in anul 2008, Academia Militara.

În 2009 Adrian Bucur castiga Bursa Europeana Freedom House/JTI - o vizita de studii la Bruxelles si un stagiu de pregatire în redactia BBC World Service.

Acum Adrian Bucur Jurnalistul TVR Adrian Bucur va prezenta noul program realizat de TVR cu sprijinul Politiei Romane: Disparuti fara urma

Pe durata a 30 de minute, în fiecare luni seara, telespectatorii TVR 1 vor urmari in cadrul emisiunii "Disparuti fara urma" povestile unor copii disparuti, cazuri ale unor adulti disparuti în împrejurari suspecte, dar si sfaturi pentru prevenirea unor astfel de tragedii.