Super Bingo Metropolis 2013 Antena 1 Bingo Show LIVE la Antena 1cu Daniela Crudu si Mihai Mitoseru

Super Bingo Metropolis stiri noi. Goana dupa cartone de Super Bingo Metropolis va reincepe.

Daniela, Mitoseru si “vestitii” comici specialisti in Super Bingo Metropolis Tociu si Palade vor prezenta o noua emisiune BINGO la Antena 1.

Super Bingo Metropolis cu Cruduta, Mitoseru si cuplul Tociu – Palade din nou. 

super-bingo-metropolis-antena-1-cartoane-castigatoare
CONCURSURI BINGO ACASA TV ANTENA 1
Un super Bingo care se pregateste sa loveasca in vara lui 2013 .

In februarie 2012 Antena 1 a oprit de la difuzare emisiunea Super Bingo Metropolis, pana cand compania organizatoare trebuia sa isi rezolve problemele cu Fiscu.

Jocurile de tip bingo televizate au fost reintroduse din nou in categoria jocurilor de noroc reglementate, dupa ce in vara anului 2012 au fost interzise

Distributia-vanzarea cartoanelor bingo se realizeaza prin toate formele permise de lege in materia vanzarii-cumpararii. Vanzarea cartoanelor se va putea face prin personal propriu angajat, prin mandatari pe baza de comision, prin puncte de vanzare fixe «inclusiv sistem on-line sau mobile»", se precizeaza in OUG nr. 20/2013.

Producatorii Super Bingo Metropolis Antena 1 au inceput deja sa faca pregatirile pentru reinceperea show-ului, stabilind si noua echipa de prezentatori.

Astfel, pe langa cuplul Tociu – Palade ii vom vedea la Super Bingo Metropolis Antena , pe  Mihai Mitoseru, cel care va reveni astfel in rolul in care a devenit cunoscut in urma cu mai bine de 10 ani, si de Daniela Crudu, care ii va fi o asistenta de nadejde.

Nici concurenta nu sta cu mainile in san.

La randul lor Acasa TV ar pregati in mare secret o emisiune BINGO.

Concursul Bongo de la Acasa TV ar urma sa debuteze pe 2 mai (cand incepe grila de vara a postului).

Bingo de la Acasa TV s-ar transmite zilnic de luni pana joi, de la ora 22.00.

Deci mare lupta in vara lui 2013... Super Bingo Metropolis Antena 1 vs Bingo de la Acasa TV. Si cine stie ce alti competitori vor aparea.
MAI POTI CITI