Ramona Dorotea Cadar iubita lui Prigoana o "prigoneste" pe Bahmuteanu

Ramona Dorotea Cadar (FOTO) iubita lui Prigoana se da la Adriana Bahmuteanu.

Noua iubita a lui Sivliu Prigoana deranjata de unele afirmatii ale Adrianei, a dat-o în judecata, solicitându- i 35.000 de euro drept daune morale.

Mare cancan care se lasa cu instanta de judecata.

Biografia Ramonei Dorotea Cadar (varsta 34 de ani) ne spune ca este doctor specializat in medicina de familie si cadru didactic la Universitatea de Medicina  „Carol Davila”.

Ramona Dorotea Cadar are o fetita.

ramona dorotea cadar cv iubita silviu prigoana
Wiki Ramona Dorotea Cadar
Ramona Dorotea Cadar este divortata acum asa ca nu are obligatii, este libera pentru Prigoana seniorul.

Acum doctorita Ramona Cadar este deranjata de faptul ca Adriana Bahmuteanu o acuza ca i-ar fi spart casa, având o relatie cu un barbat casatorit. 

Femeia le-a povestit apropiatilor ca l-a cunoscut pe Silviu Prigoana pe data de 6 martie, când acesta s-a prezentat la Spitalul Militar Central din Capitala, unde ea lucreaza, pentru a-si face niste analize. Conform statutului civil, Prigoana era la acea data necasatorit, divortul de Bahmu fiind pronuntat pe 25 ianuarie anul acesta. 

Ramona si Prigoana traiesc o poveste de dragoste de numai o luna, dar cu toate astea bat clopte de nunta. 

Surse apropiate celor doi vorbesc deja despre faptul ca Prigoana este atât de înnebunit dupa roscata ca vrea sa o ceara în casatorie. 

Revenind la cancanul monden dintre Adriana si Ramona, conform documentului înregistrat la Tribunalul Bucuresti,  Romona Dorotea Cadar o cheama în judecata de parata Adriana Bahmuteanu, careia îi solicita, printre altele, suma de 35.000 de euro  reprezentând prejudiciul moral pentru încalcarea dreptului la proprie imagine, cât si la demnitate. 

Doctorita Cadar vrea ca vedetei TV sa i se interzica pe viitor sa mai faca declaratii publice la adresa ei. 

Upps... Bahmu nu intotdeauna este bine sa te iei de oameni, pentru ca asa vrei tu, sau angajatorii tai.

Se pare ca acum, "pliciul" lui Prigoana este in mana Ramonei, care cu siguranta ii va administra o injectie usturatoare vedetei TV.

sursa: libertatea.ro/detalii/articol/ramona-dorotea-cadar-iubita-prigoana-inchida-gura-adriana-bahmuteanu-443337.html