Episoade QUE Bonito Amor pe AcasaTV cu Danna Garcia si Jorge Salinas

ACASA TV pregateste o noua telenovela de succes pentru telespectatorii sai.

Este vorba de telenovela QUE Bonito Amor, in care vedetele incontestabile sunt frumosii Danna Garcia si Jorge Salinas.

140 de episoade din QUE Bonito Amor live la Acasa TV.


MELODIE DE INCEPUT - GENERIC QUE BONITO AMOR

Jorge Salinas interpreteaza in  QUE Bonito Amor rolul unui mariachi, de care se îndragosteste Maria (Danna Garcia), o tanara frumoasa si ambitioasa, cântareata la rândul ei.

De altfel, telenovela  QUE Bonito Amor este un remake al serialului columbian “Hija del Mariachi”.

Din distributia  QUE Bonito Amor  face parte si Pablo Montero, care ii da viata personajului principal negativ si care a avut câteva probleme cu producatorii pentru ca a intarziat de multe ori la filmari.

De asemenea, mai apar si alte nume mari ale telenovelelor mexicane precum Angélica Maria (din “Rosalinda”), Arturo Peniche (din “Maria Mercedes”) si Salvador Pineda (din “Esmeralda”).
Qué bonito amor (Beautiful Love) is a 2012 Mexican telenovela produced by Salvador Mejía Alexandre for Televisa. It is based on La Hija del Mariachi, produced by Colombian's RCN Television and written by Mónica Agudelo in 2006-2007
personaje oue benito amor melodie generic
Melodie de inceput Que Bonito Amor
Pe scurt despre povesetea de dragoste din   QUE Bonito Amor.

Emiliano (jorge Salinas) este un tanar frumusel caruia viitorul i-a suras mereu. Nascut in Monterrey insa de cand avea cinci ani a locuit in Statele Unite unde detinea o un showroom de masini.

Emiliano este tradat de prietenii sai Arnold (Alexander Holdman), Bruno (Sergio Mayer) si Luciano (Roberto Palazuelos) cu care era implicat intr-o spalare de bani.

Deoarece era un fugar, Emiliano nu se putea prezenta cu numele sau real si acesta minte ca este un mecanic pe nume Jorge Alfredo Lara.

Maria descopera ca acesta are o voce minunata si reuseste sa ii faca rost de munca la barul la care lucra si ea.

In rest va invitam sa vedeti episoadele din QUE Bonito Amor live  pe AcasaTV
MAI POTI CITI