Adriana Nicolae (FOTO) biografia unui cancan monden cu iubita lui Dragos Tantareanu

Se da urmatorul titlu din ziarul Libertatea de azi: "Tantareanu jr si-a parasit familia si a fugit cu amanta! Dragos o iubeste ca pe ochii din cap pe Adriana Nicolae..." bla, bla.

Va spune ceva numele de Adriana Nicolae?

Adriana Nicolae a facut o intreaga valva atunci cand a declarat ca tatal copilului ei este un actor celebru, al carui nume se termina in "junior".

Andreea Marin, maritata pe atunci cu Stefan Banica, a reactionat foarte dur la afirmatiile Adrianei, facând-o de ras in cadrul unui eveniment monden. "Zana" i-a cerut acesteia, pe scena, în fata spectatorilor, sa clarifice problema, dar Adriana nu a vrut sa raspunda provocarii.Scandal Andreea Marin si Adriana Nicolae

Si ce rau ar fi daca Dragos Tantareanu ar fi fugit in lumea cu iubita sa, Adriana Nicolae?

Ei bine Dragos Tantareanu este "cam" casatorit.

Dragos Tantareanu are si o sotie si doi copii minori, toti patru locuind impreuna in resedinta lor ridicata pe domeniul de la Corbeanca.

In urma cu doua saptamâni, Adriana Nicolae a mai nascut o fetita, rodul aceleiasi relatii interzise si "condamnate".

Iar atunci cand Adriana Nicolae a nascut cel de-al doilea copil, Dragos Tantareanu a decis sa plece din caminul conjugal, pentru a trai alaturi de femeia pe care o iubeste cu adevarat.
wiki dragos tantareanu adriana nicolae blog vedete
Cancan de ultima ora cu Adriana Nicolae si Dragos Tantareanu
Scurta biografie Adriana Nicolae, actirta si antrenoare de fitness

Adriana Nicolae a absolvit Facultatea de Teatru, Bucuresti.

A jucat din 2005 în musicalul “Chicago”, in regia lui Ricard Reguant, la Teatrul National Bucuresti, alaturi de Stefan Banica jr, cu care ar fi avut o aventura.

A mai evoluat în piesa de teatru “Costumele”, in regia lui Dan Puric si a facut parte din corpul de balet al emisiunii “Surprize, surprize”.

Adriana Nicolae mai jucat în filmul “Poveste de cartier”.

Adriana a fost si antrenoare de fitness si aerobic, fiind antrenoarea personala a lui Banica jr, dar si a Andreei Marin.

".... pe Adriana Nicolae am vazut-o cu ani în urma, cand ea era sotia lui Florinel Piersic jr. De atunci cred ca am mai vazut-o la un spectacol si cam atat. La Corbeanca, in casa fiului meu, niciodata. In casa lui stau sotia si cei doi copii ai lor. Dragos are 40 de ani, nu il invatam noi ce sa faca”, a explicat omul de afaceri Tantareanu, vizibil afectat de aceasta situatie grea in care ii este pusa familia.

Cum comentati gestul lui Dragos Tantareanu de a-si parasi copii si nevasta si a pleca "in lume" alaturi de amanta?


Comentariile sunt inchise