Banel Nicolita face nunta la Braila cu iubita lui Cristina Gabriela

La Braila se anunta mare nunta, mare, in 2013.

nunta banel nicolita cristina braila 2013
Banel Nicolita va oficializa pe 28 decembrie relatia pe care o are de cativa ani cu frumoasa Cristina Gabriela.

De altfel, Banel si Cristina vor deveni parinti in luna septembrie, iar Nicolita va da o mega-petrecere de nunta si botez la finalul anului 2013.

Nascut in Faurei Banel Nicolita este atasat de locul in care a copilarit, si de aceea a ales sa organizeze poate nunta la Braila,.

Nasul lui Banel Nicolita si Cristina va fi unul dintre cei mai vechi si cei mai buni prieteni ai jucatorului, Gigel Bordei.

La  nunta lui Banel vor fi prezenti peste 400 de invitati, in frunte cu patronul Stelei, Gigi Becali, si cu fosti si actuali fotbalisti ai formatiei ros-albastre.

Pe langa un meniu de nunta de exceptie, Banel a avut grija sa aranjeze si o atmosfera pe gustul tuturor.

Astfel, Adrian Minune si Constantin Enceanu urmeaza sa cante pentru oaspetii de la nunta lui Banel Niocolita din Braila.

Scurt WIKI Banel Nicolita

Locul nasterii: Faurei, jud. Braila
Data nasterii: 7 ianuarie 1985
Parinti: Mama Marita Nicolita
Frati / Surori: 5 frati
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1,75cm
Greutate: 71kg
Porecle: Jardel

Cand a crescut, la varsta de doar 7 ani cu mari eforturi financiare el s-a inscris la echipa de forbal Unirea Faurei iar din prumul salariu castigat aici si-a cumparat o pereche noua de tenisi. De la Unirea Faurei, Banel a evoluat la Dacia Unirea Braila unde juca mereu in divizia B.

Prima aparitie a lui Banel in divizia A, a fost in anul 2004, la varsta de 19 ani cand juca la echipa de fotbal Poli Timisoara.
MAI POTI CITI