Wiki Mirela si Elvis Nasturica - Totul despre Taraful Nasturica

Pe scurt despre biografia artistica a Mirelei si a lui Elvis Nasturica.

Mirela Nasturica este absolventa a liceului de muzica ,, Dinu Lipatti ".

Mirela Nasturica a studiat muzica incepand de la varsta de 5 ani.

mirela nasturica biografie blog vedete

Apoi a dobandit pe parcurs, in urma aparitiilor TV, spectacolelor, party-urilor private, atat in tara cat si peste hotare - un repertoriu larg, de la evergreen-uri pana la muzica traditionala romaneasca.

Mirela si Elvis Nasturica formeaza un cuplu solid, atat pe scena cat si in viata de zi cu zi.

Impreuna au trecut prin nenumarate momente grele, insa acestea nu au facut decat sai intareasca si sai apropie mai mult.

Timp de 10 ani, Mirela si Elvis au trait si muncit sase luni în fiecare an, vizitând locuri la care multa lume nici nu viseaza, cunoscând diferite culturi, oameni, moduri de a trai.

Mirela si Elvis Nasturica  au fost foarte apreciati de fiecare data, au legat prietenii trainice cu persoane din diverse colturi ale lumii si de fiecare data au ajuns în tara, cu amintiri speciale petrecute departe de casa.
wiki elvis si mirela nasturica blog vedete


In 2012 Elvis Nasturica si compozitorul Sile Dorel au fost foc si para pe Viorica si Ionita de la Clejani despre care spun ca au inregistrat o piesa care nu le apartine.

Clejanii au lansat atunci o piesa noua intitulata "Dor de mama".

Compozitorul Sile Dorel a vrut sa le-o vanda in urma cu un an.

Viorica de la Clejani a spus ca n-o vrea, dar a inregistrat-o pe telefonul ei mobil.

In noiembrie Elvis Nasturica a cumparat el piesa de la Sile si a decis sa o inregistrez pe albumul pe care urmeaza sa il lanseze.

A numit-o "Am copii, am avere" si a devenit proprietarul ei de drept.

In 2011 Mirela si Elvis au fost la un pas sa traiasca pe pielea lor tragedia de pe Titanic.

Atunci cand a aparut o defectiune la motorul si la carma vasului de croaziera a unei agentii din Italia care promoveaza turismul pe Dunare.

Elvis si Mirela Nasturica se inteleg foarte bine si sustin ca se iubesc ca la inceputul relatiei, desi sunt casatoriti de ani buni.

Isi fac declaratii de dragoste, se consulta in orice problema si se rasfata reciproc. Elvis tine insa sa mentioneze ca meritul este al sotiei, care stie care e barbatul in casa si cine trebuie sa aiba ultimul cuvant.
MAI POTI CITI