Poze Sabina Sandica Roxana Voicu "iubita" lui Madalin din Iubiri Secrete

Pe scurt despre biografia Sabinei Sandica, interpreta Roxanei Voicu din "Iubiri Secrete" de la Prima TV.

Sabina Sandica, are 21 de ani, este studenta la Facultatea de Comunicare si Relatii Internationale, a urmat diferite cursuri, precum canto, actorie, dans si modeling si are aproximativ 20 de titluri obtinute la diferite concursuri de frumusete.
biografie sabina sandica iubiri secrete blog vedete

Saltul de la podiumul prezentarilor de moda la platoul de filmare a foste unul destul de mare si foarte important în viata Sabinei.

În prezent studenta a Facultatii de Comunicare si Relatii Internationale, Sabina a urmat cursuri de canto, actorie, dans modern si modeling, având în palmares 20 de titluri obtinute la concursuri de frumusete.

Sabina Sandica a defilat pentru companii celebre, remarcându-se ca model atât în Europa, cât si în Asia.

Acum Sabina declara ca intotdeauna si-a dorit sa faca parte din lumea spectacolului, pentru ca i-a placut sa aduca voie buna celor din jur si sa împartaseasca tuturor pasiunea ei pentru actorie.
wiki poze sabina sandica iubita madalin blog vedete.jpg
Actoria este cel mai frumos lucru din viata Sabinei Sandica in acest moment, si isi doreste sa acumuleze cât mai multe informatii si tehnici care sa-i permita sa devina o buna actrita. 

In ceea ce priveste hainele, modul in care se imbraca, Sabina Sandica spune ca nu se sfatuieste cu nimeni. Se imbraca dupa cum se simte în ziua respectiva si depinde, bineînteles, unde trebuie sa mearga.

Sabina nu are un gen preferat de vestimentatie.

In zilele mai speciale, Sabina Sandica se consulta ori cu iubirea ei secreta, ori cu o prietena apropiata.