Biografie Oana Schmidt Haineala - CV Presedinte CSM

Inainte de a prezenta CV-ul profesional al Procurorului Oana Schmidt Haineala va amintim ca a fost aleasa presedinte al CSM pentru un mandat de un an. 

Alegerea Oanei Haineala ca presedinte CSM reprezinta o premiera deoarece Consiliul nu a mai fost condus pâna acum de un procuror.

 La 37 de ani, Oana Smith-Haineala este procuror la Parchetul Tribunalului Brasov, are grad profesional de curte de apel prin concurs, a fost prim-procuror la Parchetul Tribunalului Bacau, director la Directia Relatii cu Ministerul Public si la Prevenirea Criminalitatii si Coruptiei din Ministerul Justitiei si consilier de stat in aparatul viceprim-ministrului, atat pe timpul lui Dan Nica.

biografie cv Oana Schmidt-Haineala blog vedete

Nume si prenume: Oana Andrea Schmidt-Haineala

Varsta: 37 de ani
                                         
Data si locul nasterii: 02.06.1975, Focsani, România

Oana Andrea Schmidt-Haineala  este casatorita

Experienta profesionala Oana Schmidt-Haineala
   
Ianuarie 2011 - prezent
Membru ales in Consiliul Superior al Magistraturii,din partea parchetelor de pe langa tribunale, pentru un mandat de 6 ani. Coordonator al Comisiei pentru relatia cu UE  si organizatiile internationale din cadrul CSM.

15.07.2010- ianuarie 2011
Procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov,cu grad profesional de parchet de pe langa curtea de apel Domeniul de activitate: Sectia de urmarire penala, instrumentarea cauzelor avand ca obiect infractiuni de spalare de bani, precum si indeplinirea oricaror alte sarcini dispuse de conducerea unitatii de parchet

04.02.2010 – 15.07.2010
Consilier al Presedintelui Oficiului NaNional de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, Guvernul României.

Pentru functia de presedinte CSM au candidat Oana Haineala si Mircea Aron. În urma votului din plen Oana Haineala a devenit noul presedinte al CSM.
MAI POTI CITI