Biografia trupei MOONLIGHT BREAKFAST, trupa de retroelectro, s-a stabilit in VIENA

BAZOOKA-tobe, clarinet, producator, CHRISTIE adica CRISTINA, solista vocal, ADITZA si PRINTZU sunt cei patru membri magnifici ai trupei MOONLIGHT BREAKFAST. MOONLIGHT BREAKFAST a castigat anul trecut premiul pentru cea mai buna trupa de muzica.

Intr-un scurt timp cei patru s-au lansat, au sclipit , au lansat primul album de debut si iata ca deja strainii i-au vrut. Si pentru ca si ei au vrut, iata ca  trupa s-a stabilit in VIENA.  Publicul ii iubeste si le va duce dorul dar ei au promis ca se vor intoarce ori de cate ori vor fi solicitati.
BIOGRAFIE MOONLIGHT BREAKFAST VEDETE BLOG
MOONLIGHT BREAKFAST ce trupa!Ii asculti iar si iar si nu te poti opri din minunat, ei chiar sunt romani, ei sunt ai nostri? Toate melodiile lor iti plac, au o vibratie profunda si imbina vechiul cu noul, de aceea ei sunt trupa de retro-electro.

Nu ma mai satur de melodia GINGERBREAD, retraiesti frumoasa perioada a CRACIUNULUI. Fiecare melodie are o poveste. SHOUT este melodia care incheie orice concert al trupei si a dat si numele primului lor album. Membrii trupei au vrut sa transmita un mesaj profund si au reusit cu prisosinta.

CHAMPAGNE, iti da chef de petrecere, PLAY, STILL, SILENT DISCO, HELLO, toate melodiile iti transmit starea,entuziasmul,vibratia,dorinta de a-i reasculta.

MOONLIGHT BREAKFAST se simt ca o familie. Repeta, canta, totul cu mare dragoste pentru muzica. Motto-ul lor este ""HERE, TODAY, TOMMOROW EVERYWHERE". Si s-a dovedit ca asa va fi. Drumul le-a fost deschis de orasul VIENA .

Aflati anul trecut la VIENA cei de la MOONLIGHT BREAKFAST au gasit un post de radio SUPER FLY care le-a placut la nebunie si s-au hotarat sa trimita trei piese. Prima piesa difuzata de cei de la SUPERFLY  a fost "STILL". In playlist-ul radioului vienez se mai afla inca trei piese ce poarta semnatura celor de la MOONLIGHT BREAKFAST.

Muzica lor e in mix de soul, funk,punk,electro,jazz, dance,o multitudine de influente ce te trimit cu gandul la perioada anilor 1940.

Trupa MOONLIGHT BREAKFAST s-a lansat in luna aprilie a anului 2011. Primul lor concert a avut loc in parcul HERASTRAU. Au cantat in deschiderea concertului MACY GRACE. Apoi cu multa emotie s-au prezentat in fata unui public de 35.000 de oameni veniti sa asculte concertul organizat de ORANGE in cadrul ORANGE SUMMER PARTY, cei care l-au adus pe JAMIRIQUAI.
MOONLIGHT BREAKFAST SOLISTA CRSITINA BLOG VEDETE
TRUPA MOONLIGHT BREAKFAST a fost singura trupa romaneasca selectata sa participe la FESTIVALUL SUMMER WELL. Tot ei au fost selectati de oficialii UEFA sa cante la  UEFA EUROPE LEAGUE care s-a desfasurat anul trecut pe stadionul proaspat inaugurat NATIONAL ARENA. SA ne intelegem, STRAINII i-au ales sa cante!

In octombrie 2012 trupa MOONLIGHT BREAKFAST a cantat la MUSIC ALLIANCE PACT. In fiecare an 35 de bloggeri din toata lumea care se ocupa de muzica si trupe de muzica i-au ales la unison pe cei de la MOONLIGHT BREAKFAST ca fiind trupa cu cel mai fresh sound.

Si cine a fost trupa aleasa sa cante la seara de gala la inchiderea FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE FILM TRANSILVANIA? Desigur, trupa MOONLIGHT BREAHFAST. Bloggerulamerican FRED HYSTERE i-a asemauit pe cei de la MOONLIGHT BREAKFAST dret trupa care este un soi de "BANANARAMA cu stilul BILLIE HOLIDAY referindu-se la vovea solistei CRISTINA. Engleza pe care o canta trupa este de acolo de la ei, de afara, dictieperfecta,plus timbrul vocal seducator, profund. SOUND-UL este profund si original.

Toate versurile pieselor au fost scrise de CRISTINA si BOOZUKA,mai putin la piesa PLAY. si la CARRY ME si ONE CHANCE. A era sa uit, trupa a mai cantat si la  SPIRIT OF BOURGAS organizat de EUROPEAN SUMMER WELL. TRUPA MOONLIGHT BREAKFAST a inceput colaborarea cu cei de la  LES ATELIERS NOMAD care se ocupa cu productii video, animatii 3D si video mapping Iar rezultatul colaborarii  inseamna concerte de exceptie.
WIKI MOONLIGHT BREAKFAST CRISTINA BLOG VEDETE
VIDEO MAPPING inseamna realizarea  unor cercuri suspendate deasupra scenei in functie de locatia unde are loc concertul. Cercurile sunt dispuse diferit si rezulta concerte diferite. Primul album, de debut s-a numit SHOUT si cuprinde 12 piese. A fost lansat in luna iulie a anului 2012. Ce este interesant este faptul ca piesele au fost compuse cu putin timp inainte de lansarea albumului.

RADIO GUERRILA alaturi de alti cativa oameni inimosi le-au fost nasi. Piesele albumului au fost cantate in emisiunea lui BOGDAN SERBAN la raio GUERRILA, la emisiunea LOGOUT, GUERRILLA LOGOUT. Si tot la radio GUERRILA in emisiunea lui BOGDAN SERBAN si-au aniversat cei 4 membri un an de la prima difuzare a primei lor piese. In ROMANIA au ajuns in primele pozitii ale topurilor muzicale.

DJ BOTZ de la Rotopercutor a colaborat cu trupa la soundul piesei PLAY. La fel ca si EDUARD SEREI la piesa SHOUT. AU fost guest  invitati care au contribuit la succesul pieselor. MOONLIGHT BREAKFAST a fost sustinuta si de straini. Au fost sustinuti de cei de la GREY GOOSE cei care sustin  si promoveaza in cadrul evenimentelor ceea ce ei numes staruri in devenire adica RISING ICONS.

RISING ICONS este un show de televiziune sub forma unui concurs de talente care inseamna ca in fiecare sezon  8 tineri artisti muzicieni  au ocazia sa concerteze sa fie promovati. Desi s-au stabilit la VIENA, trupa MOONLIGHT BREAKFAST poate fi vazuta sub forma unei holograme in cadrul unui proiect de lansare a unui serviciu international de telefonie mobila.

Moonlight Breakfast Hard Times VIDEO TUBE

Iata programul oraselor, unde ii putem vedea si auzi pe fantasticii de la MOONLIGHT BREAKFAST:
  • SINAIA-17-20 ianuarie
  • COMARNIC-21-23 ianuarie
  • BUSTENI-24-27 ianuarie
  • BUCURESTI-28-30 ianuarie
  • AZUGA-31 ianuarie-3 februarie
  • BUCURESTI-4-6 februarie
  • PREDEAL-7-10 februarie
  • POIANA BRASOV11-23 februarie
Primul concert al anului 2013 al trupei va avea loc in frumosul oras CLUJ-NAPOCA pe 8 februarie la EUPHORIA MUSIC HALL.

Trupa  MOONLIGHT BREAKFAST sunt o trupa de muzica ce a revolutionat stilul muzical. Prin atitudine, voci, si show-uri. E clar ca o data ce i-ai ascultat capeti dependenta de muzica lor. Si e pacat sa nu ascultati muzica unei trupe romanesti atat de apreciata si gustata de straini incat acestia si-au dorit sa ii ia la ei. Si ei au ales pentru inceput VIENA.

Dupa doi ani in tara , doi ani de la lansare, trupa MOONLIGHTS BREAKFAST isi ia zborul in VIENA. Dar tin legatura cu fanii prin FACE-BOOK. Si suntem siguri ca vom avea ocazia sa ii mai vedem si sa ii ascultam.

Si sa fim mandri ca SUNT ROMANI, apreciati peste hotare. Poate mai mult ca la noi in tara. Si e dreptul si sansa lor la o cariera internationala. SUCCES,magnificilor de la MOONLIGHT BREAKFAST!
MAI POTI CITI