Biografia ALEXANDRA STOIAN de la PRO-TV Bucuresti a trecut de la MISS TURISM in 2002 la jurnalism

ALEXANDRA STOIAN este mai mult decat o fata frumoasa. Am putea spune ca este extrem de norocoasa. Ursitoarele i-au daruit un chip angelic si un trup minunat. A absolvit o facultate, a castigat un titlu de MISS si nu oricare premiu.

Blonda nascuta la FOCSANI este si o fata bogata. Parintii ei detin in Focsani o florarie situata chiar in centrul urbei pe strada UNIRII. Cei care iubesc florile sunt familiarizati cu aceasta florarie numita ALEXANDER S. La zilele orasului FOCSANI s-a organizat si un concurs de MISS TURISM.

Concurentele trebuiau sa prezinte si sa promoveze cateva obiective turistice. Fie cascada de la PUTNA,pastravaria LEPSA sau o pivnita cu vinuri vechi chiar si de 600 de ani.

Biografia ALEXANDRA STOIAN Blog Vedete

ALEXANDRA a trecut cu brio toate probele si a reusit sa primeasca titlul de MISS TURISM. Apoi a castigat acelasi titlu de MISS TURISM la ANKARRA in TURCIA. A mai participat si la concursul MISS  WORLD. Putini stiu ca ALEXANDRA mai are si un alt prenume. O mai cheama si ANA.

Dupa terminarea liceului ANA ALEXANDRA STOIAN a inceput sa deprinda tainele televiziunii si ale muncii la un post numit TELE M TV. Apoi a facut trecerea spre postul PRO-TV IASI.

La PRO-TV IASI , ALEXANDRA a lucrat vreme de patru luni. A invatat ce este aceea munca de teren si cum sa iasa cu fata curata din fata unor intamplari inerente atunci cand trebuie sa faci o transmisie in direct.

La o transmisie live s-a intrerupt legatura cu cei din regie. Alexandra si-a pastrat cumpatul, a inceput sa vorbeasca chiar daca a intrat cu ceva intarziere dar  acest lucru nu a fost observat de public. Doar de colegii din regia de emisie.

ALEXANDRA a primit cel mai frumos cadou de CRACIUN . A primit oferta pe care nu putea sa o refuze. Cei de la PRO-TV BUCURESTI i-au facut oferta de a veni in BUCURESTI si de a deveni prezentatoarea stirilor de ora 13.

Dupa o scurta ucenicie cu echipa din capitala, dupa ce a facut munca de teren si a facut si cateva transmisii live, ALEXANDRA ANA STOIAN a intrat "in paine". Din 4 ianuarie 2013, ALEXANDRA STOIAN prezinta jurnalul orei 13 impreuna cu noua ei colega mai veche in bransa, DIANA ENACHE venita de la REALITATEA TV. Alexandra spune ca se intelege bine cu DIANA pe care o admira si de la care are ce invata.

Wiki+Alexandra_Stoian_Vedete Blog
Dupa patru ani de jurnalism, ALEXANDREI i s-a oferit ocazia de a lucra intr-o televiziune recunoscuta ca fiind una din cele mai bune. Blonda spune ca deja a inceput sa se deprinda cu ritmul alert de munca si viata al capitalei. Lucru la care contribuie si colegii ei. Toti o ajuta pe ALEXANDRA sa lucreze intr-un mediu cald si profesionist.

Ca majoritatea jurnalistilor ALEXANDRA STOIAN are modele pe care le admira. ANDREEA ESCA si AMALIA ENACHE sunt doua dintre jurnalistele pe care le admira si de la care incearca sa "fure" meserie.

ALEXANDRA ANA STOIAN este de patru ani impreuna cu iubitul ei DANIEL care a insotit-o in capitala.  Veste neplacuta pentru barbatii din show-bizz care s-ar fi gandit sa o cucereasca pe frumoasa ALEXANDRA.

ALEXANDREI ii merge bine in dragoste. A inceput jobul in Bucuresti in ianuarie asa ca a avut vacanta de iarna . Lucru care nu se va mai repeta de aici incolo de vreme ce a intrat in munca de televiziune.

Anul acesta,ALEXANDRA si DANIEL si-au petrecut REVELIONUL in compania prietenilor in TURCIA. Aici au avut timp sa viziteze obiective turistice si sa se relaxeze prin restaurante si cafenele. ALEXANDRA isi doreste sa evolueze profesional si sa fie cat mai profesionista. Mai tarziu se va gandi daca i-ar placea sa prezinte si o emisiune de divertisment.

ALEXANDRA spune ca isi doreste sa faca doar ceea ce i se potriveste. De divertisment are timp in vacanta si in weekend-uri. Sa vedem ce se va intampla in viata ALEXANDREI de aici incolo. Sa mai treaca putin timp si cei de la PR se vor ocupa de promovarea acestei tinere prezentatoare. Si vom vedea daca va mai ramne cu prietenul actual, daca stie sa gateasca si unde isi face vacantele. Deocamdata totul este frumos si roz in viata blondei.

Dar ALEXANDRA ANA STOIAN este tanara si frumoasa. Cu siguranta frumusetea ei a fost un criteriu in obtinerea jobului. PRO-TV BUCURESTI si-a reimprospatat echipa. Si nu putea sa aduca prezentatoare care sa nu aiba farmec si frumusete. Ii dorim succes ALEXANDREI STOIAN in drumul ales.

PRO-TV a ales la inceput de an 2013 pentru jurnalul de pranz o prezentatoare noua. Frumoasa, informata si nu in ultimul rand MISS. MISS TURISM 2002 ne prezinta jurnalul de la ora 13. Alaturi de DIANA ENACHE, ALEXANDRA ANA STOIAN se ocupa cu jurnalele amiezii la PRO-TV.

Si cui ii pasa ce stiri urmareste cand are in fata un chip blond si surazator?
MAI POTI CITI