Angela Gheorghiu Wiki-ul divortului de Roberto Alagna

Angela Gheorghiu se desparte amiabil de tenorul Roberto Alagna.

Frumoasa Soprana Angela Gheorghiu a declarat ca începe anul 2013 "cu o noua identitate" si a hotarât, de comun acord si în deplina prietenie cu tenorul Roberto Alagna, divortul iminent, care se va pronunta cât de curând

angela-gheorghiu-wiki-blog-vedete

Scurta biografie  Angela Gheorghiu

Nume: Angela Gheorghiu
Ocupatia: cântareata de opera
Tipul de voce: soprana
Data nasterii Angela Gheorghiu: 07 septembrie 1965
Zodia Angela Gheorghiu : Fecioara
Locul nasterii: Adjud, judetul Vrancea, România
Nationalitate: Romana
Stare civila: casatorita
Sot (ex): Roberto Alagna- tenor
Religia: ortodoxa
Studii: Conservatorul din Bucuresti, promotia 1990

Angela Gheorghiu este un superstar al operei internationale. Si-a facut debutul international în 1992, la Royal Opera House Covent Garden, la Metropolitan Opera din New York si la Opera de Stat din Viena.

La Royal Opera House Covent Garden a cântat pentru prima data în mult aclamata "La Traviata", în 1994, când BBC a difuzat aceasta opera. "S-a nascut o stea", remarca presa, în acea perioada. De atunci, Angela Gheorghiu a cântat în toate marile opere din lume.

biografie angela gheorghiu blog vedete

Angela Gheorghiu a inregistrat discuri, CD-uri si DVD-uri, a aparut la televiziune in filmele muzicale Traviata, in 1994, Elixirul dragostei (1996), Carmen (1997), Tosca (2001) Romeo si Julieta (2002), in serialul Imagine (2006), Marius et Fanny (2008), etc. A cântat la concertul Michael Jackson si prietenii din Munchen (1999), la redeschiderea Teatrului Malibran din Venetia (2001) si al Royal Opera House Covent Garden (1999), dar si la concertul Premiului Nobel pentru Pace (2003).
MAI POTI CITI