Urari de Revelion 2013 - SMS de Anul Nou pentru Vedete si de la Vedete

Mesaje de Anul Nou 2013. Cateva exemple de SMS-uri trimise de romani de Revelion, fie ei vedete sau mai putin vedete. 

Pe Internet pot fi gasite mesaje de Revelion pentru iubiti sau iubite, colegi, prietebni, sefi parinti si bunici, urari  e Anul Nou "la obiect" sau haioase, dupa gusturile fiecaruia.

1. Inchide ochii si pune-ti o dorinta. Am auzit ca de Anul Nou orice vis poate deveni realitate si sper sa ti se întâmple si tie. La Multi Ani fericiti!

2. Noul an sa va aduca belsug în casa, bucate pe masa, valuta în cont, un iaht în port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La multi ani!

3. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, împliniri, sanatate, fericire si bafta!

4. Un an bun, 12 luni de fericire, 52 de sapt de liniste, 365 de zile de dragoste, 8760 de ore de noroc, 525600 de min de succes, toata viatza langa persoana iubita, la multi ani!

5. LASATI LA O PARTE LUMINA ARTIFICILOR APRINSE IN NOAPTEA ANULUI NOU SA VA LUMINEZE.FIE CA ANUL CARE VINE SA FIE PENTRU DUMNEAVOASTRA O PUNTE SPRE CEVA MAI BUN,MAI LUMINOS."LA MULTI ANI"ANUL NOU SA VA DARUIASCA SANATATE,PACEIN SUFLET SI PROSPERITATE PENTRU DUMNEAVOASTRA SI FAMILIA.


6. Noul an se asterne înaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, împliniri si fericire pentru ca la sfîrsitul volumului sa-l cititi cu bucurie

7. Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!

8. Aho Aho,cu Anul nou, si gaina fara ou si cucosu fara gusa ,Da-mi si mie un leu matusa

9. Fie ca anul care începe sa-ti astearna în cale poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si îngeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se împlineasca, câte una în fiecare zi! La multi ani!

10. Fara fite, fara poante, la multi ani cu sanatate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!


Si o melodie pentru cei singuri de Revelion - It's just another New Years eve - Barry Manilow
MAI POTI CITI