SMS de Anul Nou 2013 - Mesaje SMS Revelion 2013

Este timpul SMS-urilor cu urari si mesaje de Anul Nou.

Ca in fiecare an, si de Revelion 2013, romanii vor "incinge" retelele de telefonie mobila cu SMS-uri de Revelion.

Fie ca sunt SMS-uri clasice, religioase sau SMS-uri amuzante, mesajele de Revelion si SMS-urile de Revelion pe care le trimiteti celor dragi trebuie sa fie cat mai originale.

Daca nu aveti inspiratie iata cateva exemple de SMS.

1. Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!

2. E cumpana dintre ani! Sa privim înapoi cu iertare, înainte cu speranta, în jos cu întelegere si în sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si împliniri!

3. Iti doresc ca in anul 2013 sa ai parte de 12 luni de sanatate, 52 de saptamani fericite, 365 de zile cu bogatie, 8760 ore de intelepciune, 525600 minute de distractie si in final 31536000 de secunde petrecute alaturi de persoana pe care o iubesti! ti urez un An Nou plin de fericire si liniste sufleteasca! La Multi Ani!
sms de anul nou 2013 mesaje de revelion blog vedete

4. Noul An se întinde înaintea ta ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Te rog sa le scrii doar cu dragoste, împliniri si zâmbete pentru ca la sfârsit sa ai în fata ta un best seller! La multi ani!

5. Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite.  La Multi Ani!

6. Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

7. Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

8. La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

9. Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2013! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire!

MAI POTI CITI