Rares Bogdan CV-ul "Ziaristului de la Cluj" - Realitatea TV

Sa facem o scurta incursiune in biografia ziaristului Rares Bogdan, realizatorul Realitatea TV care l-a suparat pe Basescu Traian.

"... Pentru ca în timpul campaniei sa poata avea  sceneta jurnalistului de la Cluj, Ponta a acceptat corectii de 25% pe banii luati deja..."

Rares Bogdan este blogger din anul 2007, dupa cum putem observa din arhiva blogului personal: raresbogdan.ro
rares bogdan wiki jurnalist realitatea tv

Rares Bogdan este casatorit din 2008 cu Florina, fiica omului de afaceri Vasile Vita.

Rares Bogdan si Florina au un frumos baietel.

Rares Bogdan si Presa Zece au asigurat managementul statiei locale Cluj Realitatea TV.

Presa Zece mai editeaza cotidianul Ziua de Cluj si site-ul ziuadecj.ro iar Rares Bogdan a fost directorul ziarului Ziua de Cluj . Ziua de Cluj unde semna ca si editorialist.

La un moment dat in cariera sa, Rares Bogdan a  primita din partea fostului premier Emil Boc oferta de a deveni purtator de cuvânt al Guvernului, oferta pe care, de altfel, a refuzat-o.

La fel cum a refuzat sa candideze din partea PNL Cluj la alagerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Referitor la atacul Presedintelui Basescu  Rares Bogdan, moderatorul al emisiunii “Realitatea la raport” a spus: “Traian Basescu stie bine ca telefonul meu este ascultat. Noi am primit informa?ia pe surse. Voi juca într-un scenariu al fericirii de doua ori.  1.Sa-i spun ca o sa joc într-un scenariu al fericirii duminica seara când va fi îndepartat ultimul reprezentant al securitatii la presedintia tarii 2. Când împreuna cu alti jurnalisti voi anunta pleacarea lui Basescu de la Cotroceni

Cam atat despre CV-ul profesional sumar (din lipsa de date mai amanuntite) al jurnalistului Bogdan Rares prezentatorl emisiunii "Realitatea la raport".
MAI POTI CITI