MESAJE SF. STEFAN - URARI ONOMASTICE DE SF STEFAN PENTRU VEDETE

Multe vedete isi serbeaza ziua onomastica pe 27 decembrie, Sf. Stefan.

Iata cateva nume de vedete care vor primi mesaje si sms-uri de Sf. Stefan: Stefan Hrusca, Stefan Banica Jr., Stefania Rares, Stefania Caragea, Stefan de la Barbulesti, Stefania Narenji, Stefan Stan, Liliana Stefan etc.

Pentru ele dar si pentru voi, cei care aveti sarbatoriti de Sf. Stefan sau chiar voi purtati numele de Stefan sau Stefania ori alte nume derivate, iata o mica selectie de mesaje, texte, urari de Sf. Stefan.

1. Fie ca adierea vantului lin al acestei zile frumoase de iarna sa te mingie cu mirosul imbietor al bucatelor alese iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirilor marete! La Multi Ani Stefane!

2. Fie ca in aceasta zi a Sf. Stefan sa ai parte numai de bucurie si fericire. Sa fii iubit si sa te bucuri de inca 100 de zile ca aceasta. La Multi Ani.

3. Fiecare fulg de nea sa iti aduca multa iubire in suflet, sanatate, admiratia celor dragi si multe dorinte implinite! La Multi Ani Stefane!

4. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Stefan cat mai frumoasa!

5. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.


etichete video: urari de zi onomastiaca Sf. Stefan, mesaje felicitare de Sf. Stefan, mesaje felicitare ziua onomastica