Mesaje de Craciun, Urari de la Multi Ani de Craciun pentru toate vedetele


De Craciun fiti mai buni, de Craciun fiti mai adevarati, de Craciun fiti mai plini de iubire.

Acesta ar fi singurul si cel mai frumos mesaj dintre toate mesajele de Craciun.

Deseori o urare din suflet, un mesaj de Craciun in cuvinte simple, poate face mult mai mult decat cea mai savanta urare de Craciun inventata de cineva.

Tututor vedetelor despre care am scris sau nu, tuturor colaboratorilor, va uram din suflet Craciun Fericit si va propunem si o mica lista cu SMS-uri de Craciun pentru cei dragi: iubite, iubiti, mame, tati, copii, sotii, prieteni etc.

1. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui. Mosul e la treaba lui  sa ne fie noua  bine. Iaca si Craciunul vine. Craciun fericit!

2. Reteta de Craciun: se ia binecuvantare se adauga un strop de soare si o pulbere de stele se amesteca-ntre ele se mai pune bunatate si iertare de pacate iar iubire cat cuprinde si de la Iisus Hristos s-aveti un Craciun frumos.

3. Iti multumesc Doamne ca de Craciun ai grija de prietenii mei! Cum mi-am dat seama ca toti sunt bine? Nu ma suna niciunul!

4. Sarbatoarea Craciunului sa va deschida inimile cu cheia fericirii spre bine. Mult noroc. La multi ani

5. E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mintuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul dumneavoastra. Craciun Fericit! La Multi Ani!

6. Fie ca spiritul bland al Sfintelor Sarbatori sa ninga asupra voastra doar bucurie si senin, prosperitate, veselie si sanatate in anul ce vine! Sarbatori Fericite!

7. Credinta face orice posibil,
Speranta ne da putere sa continuam,
Dragostea face ca orice sa fie frumos.
De Craciun, va urez sa le aveti pe toate!
Craciun Fericit si Sarbatori Fericite!

8. I am dreaming of white Christmas , with every christmas card i write, May your days be merry and bright, and May all your christmases be white.Happy Christmas.


videotags: sms de craciun haioase, sms de craciun amuzante, sms de craciun fericit, mesaje urari de carciun 2012

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii