Biografia ADRIAN MANUTIU, realizatorul de la INCOME MAGAZINE

ADRIAN MANUTIU este noul realizator al emisiunii INCOME-MAGAZINE de pe ANTENA3. ADRIAN a ajuns realizator de emisiune atunci cand nu mai spera.  A fost invitat in emisiune si la propunerea "nasilor" media, ADRIAN URSU si ADRIANA MARGARIT a ajuns sa realizeze un adevarat proiect media.

adrian-maniutiu-biografie-blog-vedete
"E UN PROIECT INTERESANT,FIIND PRIMUL PROIECT MEDIA INTEGRAL: REVISTA, EMISIUNEA DE LA ANTENA3, EMISIUNEA DE RADIO, SITE-UL SI PAGINA DE FACEBOOK. VREAU SA FACEM DIN INCOME MAGAZINE UN PRODUS TV, UN BRAND TV,RECUNOSCUT PENTRU CALITATEA, VARIETATEA SI ACURATETEA INFORMATIEI LIVRATE DAR SI PENTRU MODUL IN CARE NOI OFERIM INFORMATIA."

ADRIAN a trecut cu bine de emotiile primului live si face de acum parte dintr-o echipa tanara si bine inchegata, ambitioasa,dornica sa faca o emisiune de succes. ADRIAN MANUTIU este clujean get beget si are un tata celebru.

Tatal sau este reputatul regizor de teatru si profesor universitar, autor de carti, MIHAI MANUTIU.
ADRIAN MANUTIU a terminat SCOALA SI LICEUL GERMAN si a facut doi ani de facultate la STIINTE ECONOMICE in CLUJ. Apoi a plecat in GERMANIA cu o bursa pentru un semestru.

A ramas in GERMANIA vreme de cinci ani. A dovedit ca nu vrea sa fie doar un copil de bani gata si departe de casa a invatat ca orice proiect de succes incepe cu munca indarjita. Si ADRIAN este mandru ca a pornit de la munca de jos. A locuit in trei orase, a avut mai multe joburi si si-a continuat studiile.

A carat mobila "pana nu a mai stiut de el", a fost chelner, a facut cocktail-uri, a fost sofer, si a parcurs mii de kilometri fiind distribuitor de medicamente. A facut marketing si IT. A gasit si mentori in GERMANIA, oamenii carora le poarta un profund rescpect. Si-a castigat dreptul de cetatean european si in 2005 s-a reintors in tara.

S-a angajat la o firma germana care avea reprezentanta la CLUJ. Urmeaza o perioada frumoasa. Isi cunoaste sotia si isi intemeiaza o familie. De curand ADRIAN a devenit mandru tatic de baiat. Drept pentru care 21 iunie ziua de nastere a micului FILIP este si ramane cea mai frumoasa zi cu adanci semnificatii.
adrian-maniutiu-wiki-blog-vedete
ADRIAN MANUTIU  a fost unul dintre personajele campaniei "VIITORUL SUNA RO".

EL este romanul care  a renuntat la un viitor in strainatate . Pentru ca simte ca si romanii pot reusi.

"SPIRITUL NOSTRU LATINO-BALCANIC AR ARATA FENOMENAL, DACA L-AM IMBINA CU EFICACITATEA SI SERIOZOTATEA NEMTEASCA."

ADRIAN lucreaza alaturi de antreprenori romani la realizarea unei clinici private de recuperare-un proiect romanesc cu management clinic austriac. Spune ca asteptarile le are doar de la sine si din acel personal circle of trust.

"AR TREBUI SA NE RESPECTAM VALORILE ADEVARATE  SI SA LE PROMOVAM. SA O FACEM CAT SUNTEM IN VIATA. SA NU MAI FIM PLANGACIOSI SI CIUBUCARI, SA NU MAI ASTEPTAM DE LA ALTII. SA FACEM NOI, FIECARE IN PARTE MAI MULT. SA MUNCIM."

ADRIAN MANUTIU a mostenit ambitia parintilor. A ales domeniul de business si isi construieste cu perseverenta viitorul aici in Romania. Daca va simti nevoia sa plece in strainatate o va face. Deocamdata munceste sa construiasca un BRAND.

INCOME MAGAZINE a devenit cea mai urmarita si apreciata emisiune de business. SI ADRIAN MANUTIU e mandru de asta!
MAI POTI CITI