Biografia actritei SELMA ERGEC, SULTANA HATICE din SULEYMAN SUB DOMNIA IUBIRII

Din septembrie 2012 ,romanii au cazut "prada" vrajei serialului turcesc "SULEYMAN-SUB DOMNIA IUBIRII,in original "MUHTESEM YUZI". Povestea de dragoste dintre sultan si cadana devenita favorita cucereste iar serialul bate recorduri dupa recorduri de audienta. La noi si in toate tarile unde a rulat pana acum.
SELMA ERGEC WIKI BLOG VEDETE

Una din actritele din serial care ne-a cucerit prin interpretarea rolului este preafrumoasa sora a sultanului SULEYMAN, SULTANA HATICE, sora si febletea sultanului. Cine este actrita care ii da viata cu atita gratie si talent?

Se numeste SELMA ERGENC si veti afla cu uimire ca este mai mult decat o actrita talentata. Are mai multe talente nestiute de noi. Vi-o imaginati pe HATICE inalta de 1,78cm inaltime? Ei bine, aflati ca este si model. Iar formele ei sunt aproape perfecte. SELMA ERGEC are dimensiunile 85-60-90. Din anul 2000 a devenit un model apreciat nu numai pe podiumurile de defilare.

A aparut in reclame pentru firme ca: YAP KREDI-2001,ARKA siYATAS{ TRENDY&FREINDLY} in 2002, BEKO-2004, AVEA si GILETTE in 2005.

Si asta nu este tot. SELMA are dubla cetatenie germana si turca. S-a nascut in GERMANIA la HAMM la  1 noiembrie 1978. A copilarit si a crescut atat, in GERMANIA SI ANGLIA. Locuieste la ISTANBUL in TURCIA.

A castigat un titlu de MISS si a absolvit doua universitati. A studiat medicina la UNIVERSITATEA WESTFALIA WILHEMS timp de 3 ani.
SELMA ERGEC BIOGRAFIE BLOG VEDETE

Ambitioasa SELMA a vrut sa cunoasca si alte domenii. Asa se face ca a absolvit si  FACULTATEA DE PSIHOLOGIE la UNIVERSITATEA HAGEN. Este frumoasa talentata si cu o energie de invidiat. Isi gasete timp pentru multele si diversele pasiuni din timpul liber.

Este pasionata de pictura si face scufundari. Iubeste caii si desigur face echitatie. Asculta muzica de jazz dar si muzica dance. E preocupata de ceea ce inseamna fashion design. Probabil ca fanii ei isi vor dori sa o vada si in alte filme si seriale. Daca ati vazut-o doar in serialul SULEYMAN aflati ca SELMA a jucat pana acum in filme si seriale roluri diverse. Iar transformarea este uluitoare si fermecatoare. Asa cum este si ea. Blonda, bruneta si roscata, cu parul lung sau tunsa scurt. In comedii si drame.

Medic, model, designer,actrita mai multe meserii pentru  o singura femeie. Si le face pe toate cu profesionalism si daruire. Probabil ca  isi va gasi timp si pentru a profesa medicina. Deocamdata se simte bine in postura de actrita. SELMA ERGEC este o actrita a carei evolutie merita atentia noastra.

Si daca in serial SULTANA HATICE este indragostita de muzica viorii in viata reala ea chiar stie si canta la vioara. Priviti-o in pictoriale! ESTE CHIAR CA O SULTANA! Atitudine, eleganta, prestanta, rafinament, frumusete!
SELMA ERGEC POZE RARE BLOG VEDETE

FILMOGRAFIE SELMA ERGEC
  1. Muhtesem Yüzyil / Suleyman Magnificul (2011) - Hatice Sultan
  2. Ses / (2010) - Derya
  3. Asi / Asi - Împotriva destinului (2007) - Defne Kozcuoglu
  4. Sis ve gece / Ceata si intuneric (2007) - Mine
  5. Bes vakit / Times and Winds (2006) - The Teacher
  6. The Net 2.0 / Reteaua 2.0 (2006) - Hotel Receptionist
MAI POTI CITI