Biografia actorului SELIM BAYRAKTAR RESIM, simpaticul SUMBUL din SULEYMAN MAGNIFICUL sau VIATA ca UN FILM


Viata reala a simpaticului actor, atotstiutorul sef, eunuc din haremul palatului lui SULEYMAN MAGNIFICUL poate fi oricand subiectul unui film. Vorbim de simpaticul, amuzantul SUMBUL. Nu se poate sa nu zambesti atunci cand il auzi spunand "SULTANEM", cu diferite intonatii. Ba ingandurat, ba trist, ba fericit, SUMBUL este sarea si piperul in palat.
WIKI SELIM BAYRAKTAR RESIM BLOG VEDETE

Surprinzator pentru noi, SUMBUL adica SELIM BAYRAKTAR RESIM s-a nascut in KIRKUK in IRAK la 17 iunie 1975 Masoara 1.70cm inaltime. Mama sa este turcoaica si de aceea, SELIM spune ca este limba pe care o iubeste.

Intr-o zi pe cand avea 13 ani, scoala unde invata, a fost vizitata chiar de puternicul SADDAM HUSSEIN, care l-a mangaiat pe cap si i-a spus ca va deveni un bun soldat in garda lui. Acest lucru i-a pus pe ganduri familia care s-a hotarat sa paraseasca tara de teama ca SELIM sa nu fie inrolat in garda personala a marelui SADDAM.
SELIM BAYRAKTAR RESIM IMAGINI FILME TURCESTI

Si chiar daca aproape se inchisesera granitele, si era foarte posibil sa moara , ba chiar se spune ca a fost aproape impuscat in ochi, SELIM si familia au reusit sa paraseasca tara si s-au stabilit in TURCIA. SELIM BAYRAKTAR a devenit un talentatat om de teatru iar rolul SUMBUL din SULEYMAN MAGNIFICUL  l-a facut celebru in intreaga lume.

Este interesant ca familia si prietenii s-au impotrivit sa joace in film . De ce ? Ne spune chiar SELIM.

"APROAPIATII MEI S-AU TEMUT CA OAMENII O SA-MI PUNA ETICHETE, SI VOR CREDE CA SUNT GAY."

CHIAR si fanii mai indrazneti i-au pus intrebari despre orientarile sale sexuale. SELIM se amuza si asta pentru ca a declarat in nenumarate randuri ca este un vajnic admirator al femeilor.

In viata reala este deja de 7 ani, un familist convins si un mandru tatic al unei fetite.
SELIM BAYRAKTAR RESIM POZE FACEBOOK

Sotia sa este frumoasa BIHTER BAYRAKTAR, si lucreaza in ORCHESTRA NATIONALA SIMFONICA A TURCIEI.

Pentru ca amandoi sunt artisti armonia e la ea acasa, asa cum trebuie sa se intample intr-o familie. SELIM  a absolvit sectiunea de actorie a CONSERVATORULUI din cadrul UNIVERSITATII HACETTEPE.

Inainte de a se apuca de teatru a lucrat intr-un circ . A fost pe rand si clovn si magician. Iubeste mult copii
A lucrat cu diverse trupe de teatru si a fost plecat in numeroase turnee in strainatate. In 2007 i s-a oferit un contract la TEATRUL DE STAT din ANTALYA.

Inainte de SULEYMAN MAGNIFICUL a jucat si in seriale de televiziune, a facut si filme. Bucuria pe care ne-o aduce magistrala sa interpretare este daca mai era nevoie, dovada suprema a talentului acestui tanar a caruia viata nu a fost tocmai usoara.
IUBITA SELIM BAYRAKTAR RESIM POZE FACEBOOK

FILMOGRAFIE SELIM BAYRAKTAR

  • KOPRU-2006- Serial Tv
  • BIR BULUT OLSAM- Serial
  • BUR OYUN-2009
  • MUHTESEM   YUZIL 2011
  • THE BRIDGE-Film
  • THE GREAT GAME- Film
  • GOING ON A CLOUD-FILM

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii