Wiki Silviu Andrei primul iubit al Iuliei Vantur

Wiki Silviu Andrei "un show pacatos" cu dezvaluri indecente in ziarele mondene, mai precis online pe wowbiz.ro

Intrebat de reporterii WOWbiz despre prima sa iubita, Silviu a refuzat sa faca orice fel de declaratie referitoare la trecutul sau intim.

A recunoscut insa ca a cunoscut-o la Iasi pe Iulia Vantur. "Eu aveam o emisiune la radio, iar ea era unul dintre numerosii mei fani. Asa ne-am intalnit", a spus actualul DJ pe care il vedeti noapte de noapte si la Un show pacatos".


Pe Silviu Andrei il puteti asculta si la Radio ZU de la 10:00 pana la 13:00, in fiecare zi de luni pana vineri.

biografie dj silviu andrei un show pacatos

Silviu e baiatu’ ala de la Radio ZU care te tine in forma in fiecare zi atunci cand seful si vraful de hartii de pe birou te imbie la somn de pranz.

La 19 ani Silviu Andrei si-a inceput cariera  intr-o statie locala, Europa Nova, unde prezenta o emisiune - magazin.


DJ-ul Stefan Andrei adora  calatoriile si, atunci cand are ocazia, “fuge” cateva zile. In rest iubeste fotbalul (este fan Liverpool FC) si se straduieste sa fie la current cu tot ce e mai bun in muzica si in showbiz in general.

Despre Iulia Vantur nu are rost sa mai spunem. Biografia Iuliei Vantur, viata sa personala prezenta, au fost mai mult decat mediatizate.

Iar ceea am putea spune despre blonda Iulia Vantur, este ca ne este greu sa o vedem altundeva decat la bratul lui Stefan Banica Jr, prezentand "Dansez pentru tine".

poze iulia vantur nemachiata blog vedete

Dar atunci cand "Dansez pentru tine" va ajunge la final, va ajunge Iulia Vantur somera? Sau o ia Capatos si pe Iulia Vantur la Un show Pacatos?

MAI POTI CITI