Biografie TIBERIU NITU - CV-ul unui posibil Procuror general


Procurorii Tiberiu Nitu si Ioan Irimie, propusi de ministrul Justitiei, Mona Pivniceru, pentru functia de procuror general, respectiv procuror sef al DNA, sunt audiati azi de sectia de procurori a CSM.

tiberiu nitu wiki procuror general blog vedete
Despre CV-ul procurorului Ioan Irimie s-a mai scris. 

Asadar cine este procurorul Tiberiu Nitu, propus pentru postul de procuror general de Mona Pivniceru.

Procurorul Tiberiu Nitu este inspector în cadrul Inspectiei Judiciare a CSM. 

A activat ca adjunct al procurorului general. Procurorul Nitu declara, într-un interviu pentru gândul, ca, în opinia sa, coruptia trebuie investigata de procurori indiferent de cine îi conduce.

"Pe langa evaluarile externe pozitive, Ministerul Public, justitia în general trebuie sa recastige încrederea publicului", a declarat  intr-un interviu Tiberiu Nitu.

Procurorul Nitu a fost numit în septembrie 2011 inspector în cadrul Inspectiei Judiciare a Consiliului Superior al Magistraturii pe zonele Muntenia-Oltenia-Dobrogea

El a detinut functia de prim-adjunct al procurorului general al României între 27 iunie 2008-27 iunie 2011, anterior acestei perioade el fiind delegat pe aceasta pozitie timp de zece luni.

Sa vedem care ar fi inmare declaratia de avere a potentialului Procuror General al Romaniei, Tiberiu Nitu.

Tiberiu Nitu are un apartament in Ploiesti, de 77 metri patrati, cumparat in 1999. De asemenea, procurorul are si o casa de vacanta din lemn, intr-o localitate din judetul Prahova. Construita in regie proprie, in 2007, aceasta are o suprafata de 127 de metri patrati.

Procurorul Tiberiu Nitu are o masina Dacia, cumparata in 1998, dar si o Toyota achizitionata tot in 1998.

Acestea fiind spuse depre CV-ul lui Tiberiu Nitu sa asteptam decizia CSM-ului.
MAI POTI CITI