Biografia CARMEN MOISE de la ANTENA 3, reporter premiat la gala AIB, LONDRA sau VIATA CA O INTAMPLARE

CARMEN MOISE s-a nascut la BUZAU dar viata a adus-o in capitala. A vrut sa fie actrita dar marea OLGA TUDORACHE i-a destramat visul. Asa ca a ales o meserie care sa umple golul din suflet si sa ii infranga complexele si timiditatea.

carmen moise biografie blog vedete
A absolvit FACULTATEA DE JURNALISM din SIBIU si tot aici a lucrat in radio doi ani de zile. A invatat sa rada la microfon, urmand sfaturile profesorului din facultate care ii spunea ca rasul se imprima in voce si transmite mesajul in alt mod decat tonul grav.

CARMEN este o tanara cu ochii albastri  cu un zambet cald. ZAMBETUL este brandul ei, cel care a si ajutat-o sa se angajeze la PRO-TV BUCURESTI. Asta dupa ce  isi facuse ucenicia in ale televiziunii acasa la PRO-TV BUZAU.

Chiar daca nu mai lucreaza la acea televiziune,anii petrecuti acolo au ajutat-o profesional dar si in viata particulara. Acolo si-a intalnit dragostea si viitorul sot care este cameraman. El a invatat-o ce este acela un stand-up si de atunci au trecut 15 ani.

Si exact cand vroia sa renunte la meserie, CARMEN MOISE a primit un telefon de la realizatoarea emisiunii IN PREMIERA. Era ceva nesperat daca ne gandim la CARMEN AVRAM ca modelul reporterului si realizatorului CARMEN MOISE.

O intamplare fericita asa cum au fost toate in viata lui CARMEN MOISE. Viata ei a prins contur datorita oamenilor care i-au acordat o sansa: parintii, colegii,sefii. A lucrat in departamentul de stiri dar si ca prezentator -realizator la revista  FELICIA. Mii de ore de munca pe teren,miide stiri, reportaje si calatorii.
CARMEN este o femeie sensibila si nu si-a putut stapani lacrimile atunci cand a ajuns in LAPONIA in tara lui MOS CRACIUN. Are chiar si o diploma cu semnatura MOSULUI pentru ca a trecut pe la CERCUL POLAR.

A avut privilegiul sa transmita de la CARNAVALUL DE LA RIO. CARMEN are mandria de a face o meserie care iti da satisfactii. De la cele profesionale la toata gama de stari sufletesti. " M- AM  BUCURAT, M-AM INTRISTAT, M-AM EMOTIONAT,M-AM MATURIZAT, MI-AM GASIT MODELE, AM REUSIT SA SCAP DE TIMIDITATE, MI-AM FACUT PRIETENI PE VIATA, SI FRATI DE SANGE, DAR MAI PRESUS DE ORICE, M-AM INDRAGOSTIT DE ACEASTA MESERIE, CARE TE MACINA, TE CONSUMA, ITI DA DEPENDENTA, DAR ESTE CEL MAI FRUMOS LUCRU CARE MI S-A INTAMPLAT PINA ACUM."

Echipa din care face parte in prezent, cea mai tare dupa spusele ei, IN PREMIERA a castigat PREMIUL SPECIAL al JURIULUI la galele AIB- ASSOCIATION OF INTERNATIONAL BROADCASTING la LONDRA  pe 7 noiembrie 2012. CARMEN MOISE alaturi de operatorul CRISTI TAMAS , si ceilalti din echipa au realizat un reportaj intitulat PE Un PICIOR DE IAD. Munca lor a fost rasplatita.

JURNALISTII ANTENEI 3 au fost nominalizati la 3 sectiuni si au plecat acasa cu doua premii. ROMANIA este in elita mondiala a jurnalistilor. BRAVO ,ANTENA 3.

wiki carmen moise antena 3 blog vedete

Ce spune CARMEN despre premiul obtinut?  ESTE O RECUNOASTERE A MUNCII  depuse care ii obliga la excelenta.  Si anul trecut au plecat cu un premiu pentru  alt documentar ORASUL OTRAVIT.  Un premiu si pentru modul in care ANTENA a transmis evenimentele din ianuarie 2012.

CARMEN MOISE este un om special, un om pe care te poti baza. Extrem de dedicata meseriei de jurnalist.

Si foarte modesta! Stie ca la anul, romanii trebuie sa fie din nou premianti. Si este fericita pentru ca " NIMIC NU POATE FI MAI FRUMOS DECAT SA FACI CU DRAG SI PASIUNE, LUCRURILE PE CARE LE FACI IN VIATA". Stim ca toate intamplarile ni le va transmite "IN PREMIERA".

Un singur lucru ii mai lipseste reporterului si realizatorului CARMEN MOISE. Experienta maternitatii. Cand se va intampla,ne vom bucura pentru ea si sotul ei. CARMEN MOISE a promis ca isi va duce copii in LAPONIA in tara lui MOS CRACIUN.
MAI POTI CITI