Antonia a divortat de Vicenzo anunta cancan.ro

Divort intre vedete la sfarsit de an 2012.

A venit randul Antoniei sa "divorteze".

Ziarul online cancan.ro scrie ca Antonia si Vicenzo Casstellano s-au despartit, dar au decis sa locuiasca in continuare impreuna, de dragul copilului.

Nu cu mult timp inainte, Antonia declara intr-un interviu pentru revista InStyle despre relatia pe care o are cu sotul ei, Vincenzo si despre cum s-au cunoscut: "M-a cucerit prin faptul ca mi-a acordat de la început extrem de mult respect, nu s-a grabit si nu m-a grabit… în plus, are simtul umorului si sa nu uitam de aspectul fizic! Cine zice ca nu-l intereseaza decât sufletul partenerului, minte!".

wiki divort antonia vicenzo castellano
Divort Antonia Vicenzo Castellano
Antonia si Vicenzo Castellano s-au casatorit in mai 2011, iar cu aceeasi ocazie si-au botezat si fetita, Maya.

Vincenzo Castellano este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

Referitor la despartirea dintre Antonia si Vicenzo ziarul Click observase in primavara ca invitati la un eveniment de inaugurare a unui magazin „Plafar" din Capitala, Antonia a venit însotita de Vincenzo.

In timp ce Antonia era mândra de verigheta sa si în toate fotografiile a tinut neaparat sa o etaleze, sotul ei nici macar nu o avea pe deget.

Fratii Castellano sunt nepotii primei femei „nas-mafiot”, Puppeta Maresca. Iar cel pe numele caruia se afla clubul Bamboo este nepotul lor. Toti provin din aceeasi localitate, Castellmmare di Stabia, din apropiere de Napoli.

Fratii Castellano detin sau au detinut, direct ori prin interpusi, reteaua de restaurante Zerillo’s, Bonsai, Casa Romaneasca, Il Divino, Flu Flu, dar si Bamboo.