Biografia NAOMI MELANIE HARRIS, incredibila vedeta SKYFALL, ultimul film despre JAMES BOND

Wiki Filme Naomi Harris Skyfall Blog Vedete
NAOMI MELANIE HARRIS este o talentata actrita britanica, nascuta la LONDRA la 6 septembrie 1976. Mama ei  este scenarist de televiziune si sitecome-uri. A emigrat din JAMAICA in ANGLIA pe cand avea doar 5 ani. NAOMI este singura ei fiica si LISELLE KAYLA  a crescut-o cu multa dragoste fiind  o mama singura.

NAOMI a manifestat de mica inclinatii artistice. De aceea,prima aparitie intr-o miniserie science-fiction se petrece cand Naomi Harris avea doar 9 ani. Colegii isi amintesc ca era timida, introvertita si cu foarte mult bun simt. Perioada facultatii inseamna pentru actrita o perioada de cosmar. Plangea in fiecare zi si se simtea inconjurata de oameni pe care ii simtea foarte diferiti de ea. A terminat PEMBROKE COLLEGE in 1988 si apoi UNIVERSITY OF CAMBRIDGE, SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES.

Urmeaza apoi  BRITISH OLD VIC, cursuri de teatru. La exact noua luni dupa aceste cursuri,NAOMI primeste primul rol pentru care este si premiata in 28 DAYS LATER. NAOMI are o frumusete speciala,este naturala si nu se considera vedeta. Pentru rolul din  AFTER THE SUNSET, in perioada filmarilor a locuit in casa lui WOODY HARRLESON.

A jucat si in seria PIRATILOR DIN CARAIBE. ORLANDO BLOOM a fost un adevarat sprijin pentru ea si il considera un adevarat gentleman. Si il indrageste mult. Poate de aceea, presa a speculat ca intre ei ar fi avut loc o legatura stransa si in afara platourilor de filmare.

NAOMI HARRIS spune despre regizorul DANNT BOYLE ca i-a fost mentor si lui ii datoreaza cariera de actrita. Regizorul a avut multa incredere in ea si a distribuit-o nu numai in filme dar si in piesa de teatru FRANKESTEIN. De ce ? "NAOMI HARRIS ESTE O ACTRITA CU UN TALENT FENOMENAL, CAMERA DE FILMAT PUR SI SIMPLU O ADORA. MERITA O CARIERA PRECUM CEA A BRITANICEI FAIMOASE KATE WINSLET."

NAOMI spune ca pur si simplu nu ar putea trai ca o celebritate si nu si-ar dori stilul acesta de viata.
PAPARAZZI o infricoseaza si pur si simplu nu poti avea o viata normala mai ales daca locuiesti in LA..
Totusi,doar in AMERICA sansele de promovare si de a participa la casting-uri sunt mai mari.

Biografie Naomi Harris Blog Vedete
Dar NAOMI prefera sa traiasca in ANGLIA si sa participe la casting-uri atunci cand e cazul. Ce nu stiti despre Naomi Harris? Va juca in SKYFALL, ultimul film cu JAMES BOND. Are sansa de a juca alaturi de DANIEL CRAIG. Pentru 2013 are deja un film pe agenda de lucru. Maine are loc premiera SKYFALL si fanii din intreaga lume de abia asteapta sa isi vada favoritii.

Iar NAOMI cu siguranta are multi fani care ii urmaresc evolutia actoriceasca. Actritei ii place sa calatoreasca si tine un jurnal de calatorii. Are o silueta incantatoare si spune ca nu isi face niciodata probleme cu ingrasatul. Prietenele ei o "urasc" pentru asta, Naomi spune ca nu are voce si de aceea la KARAOKE prietenii o roaga sa nu cante. Totusi de ziua ei mai face o exceptie atunci camd merge la distractii in oras.

Este atragatoare, naturala lipsita de orice fite. VREA SA DEVINA UN OM MAI BUN SI SA FACA LUCRURILE ASA CUM SE CUVINE. Asculta muzica MADONNEI. Talentul ei a fost premiat cu numeroase distinctii de la premiul pentru cea mai buna actrita la cel pentru cel mai uimitor rol intr-un film.
NAOMI HARRIS este actrita care merita sa AJUNGA SUS, SUS.!

FILME CU NAOMI HARRIS


 1.     Crust (2001), Receptionist
 2.     Living In Hope (2002), Ginny
 3.     Anansi (2002), Carla
 4.     28 Days Later (2002), Selena
 5.     Trauma (2004), Elisa
 6.     After the Sunset (2004), Sophie
 7.     Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest (2006), Tia Dalma
 8.     Miami Vice (2006), Det. Trudy Joplin
 9.     A Cock and Bull Story (2006), Jennie
 10.     Pirates of the Caribbean: At World's End (2007), Tia Dalma/Calypso
 11.     Street Kings (2008), Linda Washington
 12.     Explicit Ills (2008), Jill
 13.     August (2008), Sarah
 14.     Morris: A Life with Bells On (2009), Sonja
 15.     Ninja Assassin (2009), Mika Coretti
 16.     Sex & Drugs & Rock & Roll (2009), Denise
 17.     My Last Five Girlfriends (2009), Gemma
 18.     The First Grader (2010), Jane Obinchu
 19.     Skyfall (2012), Agent Eve Moneypenny

MAI POTI CITI