Biografia EMMA ZEICESCU intre NEWSROOM si atelierul ZELLIA

EMMA ZEICESCU este jurnalista  si se considera un om norocos. Are timp pentru pasiuni si nu ar vrea sa fie pusa niciodata sa aleaga intre presa si moda.

EMMA ZEICESCU  si COSMIN STAN  realizeaza in fiecare dupa-amaiza la REALITATEA-TV emisiunea NEWSROOM. Este un format gandit sa li se potriveasca.

Si cei doi cred ca au gasit ceea ce doreau adica libertate de miscare si expresie.
biografie emma zeicescu blog vedete
Tot impreuna EMMA si COSMIN au realizat  o emisiune "ROMANIA 24" la DIGI 24.

Dupa o sedere de 6 luni au decis sa se intoarca la REALITATEA.

Contractul lor expirase si fie ca  sefilor li s-a parut ca "se putea mai bine" ori din alte motive  jurnalistii au avut unde se intoarce. EMMA si COSMIN au lansat si  un nou format de stiri LIFE TIME NEWS.

Echipa s-a sudat  si artista visatoare si pisalogul simpatic,asa cum ii spune EMMA lui COSMIN  incearca sa  aduca publicului stiri, informatii pe un ton relaxat.

EMMA a  lucrat la RADIO BUCURESTI. a trecut si pe la NATIONAL TV unde a fost reporter,realizator si coordonator al departamentului politic. La REALITATEA TV a realizat si emisiunea "FABRICA".

In copilarie, EMMA era fascinata de desen. Avea caiete intregi de schite. Visa sa croiasca haine si rochii.

Chiar daca face o meserie care ii lasa putin timp liber, EMMA n-a renuntat la visele din copilarie.
Alaturi de LORENA BUHNICI, sotia reporterului GEORGE BUHNICI, EMMA si-a amenajat un atelier de croitorie.

emma zeicescu wiki vedete blog
EMMA spune ca aici croieste" fericire." Fericire cu strop de parfum vintage. ATELIERUL ZELLIA croieste haine pentru sufletul femeilor. Si mai spune ca si preturile sunt bune si nimeni nu pleaca nemultumit. Desi nu se omoara dupa gatit, din cand in cand EMMA intra in bucataie. Si gateste cu placere paste carbonara, fructe de mare si somon afumat sau pui cu sos gorgonzola. Cam acestea sunt mancarurile ei preferate.

EMMA, "ZECE" iubeste perfectiunea si nu se lasa pina nu ii ies lucrurile asa cum trebuie. De aceea colegii ii spun "ZECE ". Tot ce tine de arta, pictura, design vestimentar intra in sfera preocuparilor jurnalistei. EMMA are timp si de vacante si de calatorii si de curand a intrat si in randul femeilor la casa lor pentru ca s-a maritat. Asteapta vremea cand  va deveni mama si spune ca acum nu e pregatita. Isi doreste o fetita si ar fi bine sa fie o mititica cu parul negru..

In vacante EMMA citeste mai mult decat de obicei. "DOAMNA BOVARY, "THE TRIAL" si" MY NAME IS RED" sunt cateva din cartile ei preferate. Asculta U2, MAROON 5, ROBIN WILLIAMS. Din categoria oamenilor care o inspira fac parte: ORHAN PAMUK, PAPA PAUL al 2-lea, GHANDI

EMMA ZEICESCU se bucura de faptul ca are o meserie  la care nu ar putea sa renunte.  Si  are timp si de atelierul ei de croitorie. Scrie pe blogul ei si in rest daca ii mai ramane timp prefera sa viseze . Cu ochii deschisi.  Stie ca orice isi pune in cap sa indeplineasca la un moment dat se va intampla. Cum altfel?  Nu este ea EMMA "ZECE"?
MAI POTI CITI