Wiki Dayah Mari - Biografie Andreea Maria Varlan ”Dame chocolate"

Scurta biografie Andreea Maria Varlan alias Dayah Mari

Andreea Maria Varlan (alias Dayah Mari) s-a nascut pe 24 noiembrie 1987 in Suceava.

Dayah Mari a inceput colaborarea cu Adrian Ordean în anul 2009.

Andreea Maria Varlan Biografie Blog Vedete
In ianuarie 2009 Dayah Mari înregistreaza prima balada, “Come be with me”, ca mai apoi sa înregistreze o piesa r&B cu influente pop dance: “Like heaven”.

În ianuarie 2010 Andreea Maria Varlan participa la preselectia nationala Eurovision 2010 cu piesa “Queen of tomorrow” unde obtine locul 32 din 117, destul de acceptabil daca tinem cont de tipul de piese agreate de juriul de la Eurovision.

In ianuarie 2011 artista a avut privilegiul de a lucra cu echipa celebrului rapper american Eminem si a înregistrat la studiourile din Detroit, FBT Studios piesa "Inside my dream"


În acelasi timp Dayah Mari  colaboreaza cu Band-ul lui Nicholas Alejandro (pe numele adevarat Ghior Nicolae Alexandru) care îi este si impresar, la doua piese noi.

Andreea Maria Vârlan în colaborare cu Dj Hara a lansat o noua piesa, ”Dame chocolate".

Pentru partea instrumentala Dayah Mari colaborat cu Dana Neacsu,cunoscuta publicului sub numele de Dj Harra si cu Dj Theo, iar versurile sunt facute chiar de artista.

Biografia Andreea Maria Varlan este biografia unei anonime în România, dar faimosa în strainatate!

Este povestea de succes a unei românce talentata foc. Recent a fost curtata de catre impresarului celebrului star american, Eminem. Dayah Mari chiar a imprimat în acelasi studio în care înregistreaza si rapperul.

Maria Andreea a realizat în America ce diferente sunt intre showbizul de la noi si cel de peste Ocean. "In primul rând, ei au aparatura de sute de milioane de dolari. Sunt foarte rapizi si profesionisti 100%. Nici nu am cuvinte sa descriu diferentele. Cand le-am explicat cum se lucreaza în România, mi-au zis ca asa faceau ei în 1987. Eu cred ca vom avea si noi conditiile lor peste 50 de ani",

Interviu Andreea Maria Varlan - Dayah Mari
MAI POTI CITI