MADALINA LALU CANCAN NOU - WIKI FOTO VIA FACEBOOK

Madalina Lalu "vara nu doarme"... 

madalina lalu poze facebook cancan
Wiki Madalina Lalu
Cancan scrie ca Madalina si fostul iubit al Liviei Tavaluc, un tanar pe nume Florin Caraiorgu au fost vazuti din ce în ce mai des distrându-se în cluburile din statiunea Mamaia.

Weekend-ul trecut, Madalina si Florin au lasat deoparte orice discretie si s-au afisat neinhibati in public.

Paparazzii Cancan i-au surprins pe Florin Caraiorgu si Madalina Lalu pe când se îmbratisau, îsi sopteau vorbe tandre la ureche si dansau unul în bratele celuilalt.

Madalina Lalu si Florin s-au întâlnit toata vara la Constanta, acolo locuieste si are afaceri tânarul, blonda preferand sa tina secreta relatia, mai ales în lumea modena a Capitala.

Madalina Lalu este patrona agentiei de modele Smile SRL.

Ca un cancan divers in 2011 Madalina Lalu, a avut de furca din cauza unei motociclete pe care si-a cumparat-o pe firma în 2008 si pentru care nu si-a platit ratele de leasing înca din iunie.

Astfel incat Madalina Lalu, risca sa fie executata silit pentru ca nu a platit ratele la motocicleta. Asta se intampla in octombrie anul trecut.

Ce s-a intamplat cu motocicleta Madalinei si cu posibila executare silita nu mai stim nimic.

Insa tot ca fapt divers va spunem ca Madalina Pamfile este  manechina agentiei Smile Models, patronata de catre Madalina Lalu.

Madalina Lalu a devenit cunoscuta in showbiz si ca "furnizoare de fete frumoase", dupa ce de-a lungul timpului a trimis mai multe manechine lui Mohammed Al Habtoor pe la diverse petreceri de la Dubai, Londra sau Cannes.

Printre numele sonore despre care s-a vehiculat ca ar fi fost contractate de Al Habtoor s-au numarat Daniela Crudu, Natalia Onet sau Roxana Dobre.
MAI POTI CITI