BIOGRFAIE TUDY IONESCU "BARBATUL JOSNIC"

Il cheama Tudor Ionescu si i se mai spune Tim sau Tudy. Este un tanar membru al Partidului National Liberal si -a intrat in atentia publica din cauza presupusei sale aventuri cu Oana Zavoranu.

Acum Tudy este acuzat de Oana ca este cel mai "josnic barbat".

Wow...

In 2011 Pepe a spus ca a surprins-o pe Oana Zavoranu in masina, la 5 dimineata, impreuna cu Tudy.

"Am declaratiile de dragoste ale lui Tudy la adresa Oanei! Ea s-a inselat pe ea cand m-a inselat cu el! Am prins-o pe Oana cu Tudy in masina, la 5 dimineata! Dupa ce am prins-o pe Oana a inceput sa planga ca nu e adevarat! Revelionul l-a facut cu Tudy pana la 22.30!" a spus Pepe.

Oana Zavoranu a recunoscut atunci ca a fost surprinsa de Pepe in compania lui Tudor Ionescu, zis Tudy, la ora 3 dimineata, insa a negat ca ar avea o relatie intima cu acesta din urma.


wiki tudy ionescu blog vedete
La un moment dat Tudor Ionescu, barbatul pentru care Pepe si Oana Zavoranu au divortat, a fost victima unei farse a emisiunii Cancan TV, care i-a întins o plasa ai l-a determinat sa "agte" o bruneta.


Dar farsele sunt doar farse...Fosta mama vitrega a lui Tudy Ionescu: "Daca Tudor vrea sa distruga pe cineva, distruge! Vizita la psiholog cred ca ar fi fost foarte necesara"

Dupa ce ziarul CANCAN a scris în premiera despre relatiile dintre fosta mama vitrega si Tudy Ionescu, continua dezvaluirile despre cel care a fost iubitul Oanei Zavoranu.

Tot in acea perioada ziarul CLICK scria ca pe pagina personala de Facebook a lui Tudy Ionescu apar aproximativ 60 de fotografii în care Oana Zavoranu este "asezata" în ipostaze de "zâna", ca si când tânarul politician ar fi înnebunit dupa ea.

Tudy" a admis ca a fost fotografiat într-o noapte alaturi de Oana Zavoranu, dar a refuzat sa comenteze ce fel de relatie are cu ea. "Nu intereseaza pe nimeni viata mea personala, pentru ca este numai a mea", a conchis Tudor Ionescu.

Dar sa vedem reactia lui Pepe din acel timp.

"Eu o linisteam, ca sa nu faca atacuri de panica. Dupa câteva minute îmi spunea: pentru scene de gelozie nu o sa-mi stric eu prietenia cu Tudy", a mai spus fostul sot Oanei Zavoranu. "Ce prietenie, ma? Ca el are 25 de ani", a încheiat Pepe.
MAI POTI CITI