Biografie Dani Otil "vedeta" matinala din viata Mihaelei Radulescu

Scurt CV Dani Otil
Nume: Dani Otil
Alias: Printul
Data nasterii: 24 August 1980
Zodie: Fecioara
Locul nasterii: Resita, Romania
Parinti: Mama Dorina, Tatal Marian
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1.80
Greutate: 80 kg
Etnie: Roman
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Prezentator TV
Studii: Stiinte Economice
Blog: daniotil.ro
biografie dani otil wiki blog vedete

Dani Otil prezinta emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", alaturi de Razvan Simion.

A devenit extrem de vanat de presa, de cand a inceput o relatie cu Mihaela Radulescu.

Mihaela si Dani s-au cunoscut in luna iulie 2008 la spectacolul pirotehnic "Bucharest Golden Nights", realizat de Mihaela. De atunci au participat la numeroase actiuni caritabile, infiripandu-se astfel povestea de iubire.

Dani Otil este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori tv de la noi, care a intrat in atentia publicului in perioada cand lucra la postul National TV, dar s-a consacrat cand a ajuns la Antena 1, matinalul prezentat de acesta impreuna cu colegul de breasla, Razvan fiind printre cele mai urmarite.

Dani Otil si-a deschis un blog de autoaparare in fata articolelor din ziarele de scandal. Inghitind, vreme de cateva luni, fel de fel de informatii “senzationale” despre acest cuplu atat de controversat, ne-am ales, poate, cu o imagine distorsionata a lui. Admirati de unii si pusi la zid de altii, Mihaela si Dani “arata”cu totul altfel daca arunci o privire pe textele postate de el, dar si de ea, pe blog.

Dar sa citam un fragment dintr-o postare de pe blogul lui Dan Otil, un citat care ni se pare semnificativ. "... eu nu am furat femeia nimanui. Nu am dormit pe pres si nu am trimis flori cu biletel. Nu am haituit, nu am cautat pe net CV-ul Mihaelei ca sa stiu cum sa o seduc. Nu a fost un joc. Nu e un joc. Nu tinem scor. N-am interese. Sunt un om corect si in primul rand barbat...."

Chiar daca acum acum presa scrie ca Mihaela si Dani Otil nu mai sunt un cuplu si ca s-au despartit.
MAI POTI CITI