BIOGRAFIE CARLOS PONCE VEDETA DIN "DRAGOSTE LA INDIGO"

WIKI CARLOS PONCE

Nume real: Carlos Armando Ponce Freyre
Locul nasterii: Santurce, Puerto Rico
Data nasterii: 04.09.1972
Zodia: Fecioara
Constitutie: atletica
Înaltime: 185 cm
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea parului: saten
Liceul: South Miami High School 
Tara natala: Puerto Rico


Directorul postului Televisa l-a întâlnit pe Carlos Ponce si i-a oferit primul sau rol într-o telenovela: Fuego en la Sangre, in care a prestat alaturi de Adela Noriega si Eduardo Yáñez. 

carlos ponce biografie blog vedete

Ponce participat într-o alta telenovela pentru Televisa, Sentimientos Ajenos, în care a jucat personajul principal. Ponce a cântat, de asemenea, melodia serialului. 

În 2003, s-au alaturat echipei Entertainment Tonight ca un corespondent. El a gazduit, de asemenea, Entertainment Tonight Eveniment - Celebrity Weddings dezvaluite, un primetime special CBS.

Carlos Ponce a fost prezentator in 2006 al concursului Miss Univers, în Los Angeles, cu Shandi Finnessey, Nancy O'Dell si Kressley Carson.

În 2007, Armando Ponce a jucat in telenovela Telemundo NBC Universal Dame Chocolate (Give Me Chocolate), alaturi de Genesis Rodríguez & Monroig Karla.


De saptamana viitoare il puteti urmari pe Carlos Ponce in cea mai noua telenovela, la postul Acasa TV, "Dragoste la indigo" alaturi de marea vedeta Anahi. Telenovela care a dus la aparitia zvonurilor privind o posibila relatie de dragoste cu Anahi.

wiki carlos ponce armando blog vedete


De curand, Carlos Ponce si Ximena Duque au anuntat ca au hotarat sa puna capat logodnei de doi ani, prin intermediul retelelor de socializare. Inca dinainte ca acestia sa confirme despartirea, existau zvonuri conform carora Carlos ar avea o relatie cu Anahi.

Insa  un reprezentant al lui Anahi a declarat: Nu sunt impreuna. Au devenit foarte buni prieteni de cand au fost protagonisti intr-o telenovela. Anahi nici macar nu are idee unde se afla Carlos acum”.
MAI POTI CITI