ANA BANICIU aka BARBIE DOLL, ANN, senzatia LA LA BAND debut in actorie

Eu sunt ANA. Sunt o blonda desteapta  si astept sa va convingeti de asta, v-ar putea spune. In loc de asta ANA spune ca vrea sa fie cunoscuta ca ANA BANICIU si NU CA ODRASLA LUI TATA.

ANA canta de la 3 ani. Cand a implinit 4 ani a intrat prin concurs in CORUL ALEGRETTO. A participat la emisiuni de copii si la numeroase festivaluri internationale din ITALIA. A facut cursurile SCOLII DE TELEVIZIUNE si deja a participat la emisiunea ACCES DIRECT si nu i-ar displace la un moment dat sa modereze o emisiune de divertisment.

Atat muzica cat si televiziunea ii sunt pe plac si spera sa le poata face pe amandoua cu succes. Face parte dintr-o familie de muzicieni ca sa nu il amintim doar pe tata MIRCEA BANICIU, o legenda a muzicii. Si cum sa nu fie mandru de fata lui blonda desteapta si ambitioasa?

Timp de doua sezoane ANA a facut figuratie in filmul "PARIU CU VIATA". A participat la un casting  si a fost aleasa dintre 30 000 de persoane ceea ce nu e putin lucru. De curand ANA a absolvit  COLEGIUL GERMAN GOETHE si a luat bacalaureatul cu o medie mare 8,85. Bravo ANA! Se vede ca nu esti plamadita din "aluat" de beizadea care isi pierde timpul in cluburi. Daca ne gandim ca ANA cunoaste atat de bine limba germana putem spune ca deja este un plus. Este o fata instruita care nu se va opri aici,nu va neglija invatatura.
ana banciu la la band biografie blog vedete
Wiki Ana Banciu
ANA este si proaspat studenta a  FACULTATII DE STIINTE POLITICE din cadrul SNSPA sectia RELATII INTERNATIONALE SI STUDII EUROPENE. Din toamna va fi colega de facultate cu ALINA EREMIA  din LA LA BAND. Din toamna isi va face debutul ca actrita in cel de-al treilea sezon al filmului" PARIU CU VIATA".

ANA este poreclita de prieteni BARBIE DOLL. I se mai spune si simplu ANN. A avut ceva emotii dar colegii au primit-o cu bratele deschise si incet incet se va obisnui cu platourile de filmare. De cantat ,canta deja in LA LA BAND si fanii de abia o asteapta. Pe 11 august fanii vor putea vedea un concert LA LA BAND la CONSTANTA, pe stadionul FARUL.

ANA s-a imprietenit cu fetele din LA LA BAND si deja le numeste pe acestea surorile ei. Merg impreuna la cumparaturi, la filme si deja are o multime de fani pe pagina de FACEBOOK. Acestia ii admira dragalasenia si veselia. Un lucru bun pentru ca asa va fi si DANA personajul ei din " PARIU CU VIATA". Totusi ea nu este intriganta precum DANA din film spune ANA. Oricum DANA va aduce un spirit nou in film, va anima atmosfera.

Blonda a terminat si SCOALA DE MUZICA din BUCURESTI sectia pian. Asta spune ca ANA deja are o baza solida de la care incepe  sa isi croiasca un drum. Suntem siguri ca tata BANICIU isi va sustine fata .
Nu e nimic gresit in asta. ANA nu e o fata care  a dat buzna in showbizz. Talentul ei a fost slefuit cu grija din copilarie si martor la asta sunt si premiile obtinute la festivaluri internationale.

Suntem siguri ca ANA, vrea sa ne arate ca nu e doar fata lui tata. Si a fi o blonda frumusica nu inseamna ca nu ai creier. FATA BLONDA, ANN adica ANA BANICIU ii calca pe urme tatalui si suntem siguri ca  depinde doar de ea sa evolueze. Pana acum a bifat deja cateva succese. Este studenta si isi va face debutul ca actrita.Un boboc de trandafir, ANA BANICIU.

Deocamdata Ana Banciu nu are un iubit, dar pazea! Tata BANICIU vegheaza!
MAI POTI CITI