Wiki Ilinca Serban - fata de 16 ani care va reprezenta Romania la Miss Teen 2012

Scurta biografie Ilinca Serban (FOTO)
Varsta: 16 ani
Inaltime: 1.73 m
Dimensiuni: 84cm - 58cm - 88cm

Nascuta în Bucuresti, Ilinca Serban a plecat, când avea sase ani, împreuna cu familia sa, în Canada, în prezent locuind in orasul Calgary.


Inca din gimnaziu, Ilinca s-a inscris ca voluntar pentru "Discovery House", un adapost pentru femeile alungate de acasa si batute.  

De altfel, pana in ziua de azi, Ilinca Serban este voluntar activ in toate aceste programe, alocandu-si mare parte a putinului sau timp liber pentru a le sustine.

„Miss Teen Romania 2012" va reprezenta Romania in perioada 25-30 iunie 2011 in Huston Texas USA, acolo unde va concura alaturi de candidate din alte 20 de tari, intr-una dintre cele mai importante competitii internationale de frumusete din lume, dedicate categoriei de varsta teen.
ilinca serban inaltime miss teen blog vedete

Miss Teen Pageant este unul dintre cele mai importante concursuri de frumusete pentru categoria de varsta "teen" intre 15 ani impliniti si 19 ani neimpliniti.

Aceste sunt cateva date pe care le-am spicuit din comunicatul trimis de agentia ExclusivEvent - detinatoarea licentei Miss Teen in Romania.
cv ilinca serban wiki adolescente vedete blog
Alte informatii despre Ilinca Serban gasiti pe FaceBook, la adresa www.facebook.com/miss.teen.romania/