WIKI de AKCENT, SORIN BROTNEI si DANIELA ACIU femeia cu cele mai lungi picioare din Romania

SORIN BROTNEI de la Trupa AKCENT vine din BAIA MARE. S-a nascut la 15 decembrie 1980. 

Conform biografiei Sorin Brotnei a venit in capitala pentru a urma cursurile Facultatii DE ARTE PLASTICE, sectia de Ceramica, Sticla&Metal.

UPDATE 2018: Sorin Brotnei este pregătit să pună umărul la succesul tribului artistilor de la concursul ”Ultimul Trib”.

Socrin crede că poate fi un bun coechipier într-o echipă, mai ales că de mic a făcut sport de performanță și a fost într-o echipă. Și experiența cu trupa Akcent a fost tot în echipă, în timp a învățat să lăse din orgoli.

biografie sorin brotnei akcent blog vedete
Inainte de a se ocupa de muzica, SORIN BROTNEI a fost manechin si a defilat pentru designeri ca BOTEZATU sau DOINA LEVINTA. Fizicul sau il recomanda pentru un astfel de job.

SORIN BROTNEI are 1,84 cm inaltime si ochii albastri. E bine facut si e in permanenta ocupat de imaginea sa.

Podoaba sa capilara a cinoscut multe transformari de la blond la roscat si in fine la brunet. Ai zice ca un astfel de barbat nu ar putea avea probleme in dragoste. SORIN a fost casatorit cu o moldoveanca de dincolo de Prut, LILIANA  BULGAC.

A suferit mult dupa despartire dar colegii de trupa i-au fost alaturi. Dupa LILIANA a urmat o relatie cu MIRUNA cu care a dus munca de convingere pentru a o asigurade sentimentele sale profunde. Dar nu a fost sa fie nici cu MIRUNA dragostea dupa care tanjea.

DUMNEZEU l-a ajutata insa pe credinciosul care citeste pasaje din Biblie in fiecare seara si i-a scos in cale cea mai frumoasa fata din Romania. Ea este logodnica si in curand viitoarea sotie a membrului trupei AKCENT.

DANIELA ACIU este numele celei care l-a cucerit definitiv pe SORIN. Ea este fotomodelul cu cele mai lungi picioare din Romania. Este pe placul lui SORIN. Linistita, calma, necheltuitoare si buna la casa omului DANIELA ii sta in preajma tot timpul. Nici SORIN nu face risipa de gesturi tandre cand sunt impreuna.

DANIELA l-a ajutata pe SORIN sa uite de esecurile in dragoste. Cand sunt in vreun club si se distreaza cei doi se saruta non stop pentru a arata celor din jur cat de topiti sunt unul de celalat.

La fel ca si colegul de trupa ADI SANA , SORIN a avut mereu domnite cu picioare lungi, un criteriu peste care nu poate trece.  Sorin si-a inceput cu dreptul anul 2012.

Impreuna cu colegii de trupa a fost in statiunea CHAMONIX. Si-au incarcat bateriile pentru ca ii asteapta turnee spectaculoase in INDIA si BRAZILIA. Sa stie si strainii ce sunt acelea"FEELINGS ON FIRE", ultimul lor single.

sorin brotnei wiki blog vedete
SORIN calatoreste cat de des. A fost cu trupa in MUNCHEN, MOSCOVA, CROATIA. Dar nu neglijeaza nici locurile frumoase din tara. Pleaca la mare cu parintii sau la munte la SINAIA cu iubita.
SORIN e calator de profesie. Pentru ca are ocazia aceasta ,SORIN imortalizeaza peisajele si locurile pe unde ajunge.

Fotografia este una din pasiunile lui alaturi de snowboarding. Adora anotimpul alb si perioada sarbatorilor de iarna. Vara se declara impatimit de bicicleta.
E normal ca SORIN BROTNEI sa urasca sunetul ceasului desteptator mai ales in noapte cand trebuie sa plece in vreun turneu.

Anul acesta trupa AKCENT nu a fost la ROMANIAN MUSIC AWARDS. In 2011 cei trei membri erau nominalizati la 3 premii. Sorin a facut si reclame pentru DIALOG si SONY. Ceea ce inseamna ca oricand se poate descurca sa faca un ban.

Muzica este  viata lui. Si va face asta spre bucuria fanilor. Care iubesc trupa AKCENT. Atentie fetelor!
Adi SANA e luat si e proaspat tatic, Sorin urmeaza sa se insoare. Mai aveti acces doar la unul din membrii AKCENT.

Dar la muzica lor accesul e nelimitata. SORIN si DANIELA sunt unul din cele mai linistite cupluri din showbi. Noi le dorim sa ramana impreuna. Prea am auzit de multe despartiri in ultima vreme. Sa punem AKCENT pe muzica unor oameni care fac totul pentru fani.
MAI POTI CITI