REZULTATE SONDAJ CSCI ALEGERI LOCALE 2012: BUCURESTI, CRAIOVA, SUCEAVA...

Potrivit ultimului sondaj de opinie realizat de CSCI, Sorin Oprescu ar castiga alegerile locale de duminica cu 65% din voturi. 

sondaj curs bucuresti 2012 sorin oprescu blog vedete
Pe pozitia a doua la Bucuresti se claseaza candidatul PDL, Silviu Prigoana.

PDL-istul Prigoana Silviu este creditat de sondajul electoral CSCI cu 15% dintre optiunile de vot ale celor intervievati, fiind urmat de independentul Nicusor Dan, cu 8%. 

Acelasi sondaj electoral arata ca la Suceava, fotoliul de sef de CJ este extrem de disputat. 

Gheorghe Flutur candidatul PDL este preferat de 44% dintre alegatori din Suceava, in timp ce Catalin Nechifor din partea USL are 42% din intentiile de vot.

La Craiova, conform sondajului, candidatul USL, Lia Olguta Vasilescu, este preferata de 45% dintre alegatori, iar actualul primar, Antonie Solomon, de 42%.

Mergand la Bistrita, CSCI arata ca USL-istul Radu Moldovan ar castiga alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Bistrita cu 61%, fiind urmat de candidatul PDL Vasile Bors cu 20%.

Revenind la Alegerile Locale din Bucuresti si la rezultatele sondajelor electorale, sondajul CURS, realizat la comanda GeoPol pentru Realitatea TV in perioada 1-8 mai 2012, in Bucuresti, Sorin Oprescu ar castiga 65% din voturi, de aproximativ patru ori mai mult decât urmatorul contracandidat, reprezentantul PDL-ului, Silviu Prigoana, care ar obtine 17%.

Asadar si sondajul CURS ca si sondajul CSCI, arata ca la nivelul Bucurestiului Sorin Oprescu este cu siguranta castigatorul alegerilor locale.







Comentarii

  1. DaR la primarie la Suceava cine are cele mai mari șanse?

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu pariez pe Oprescu. Daca cetatenii mai au demnitate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La Craiova, sondajul e de labă tristă...Olguţa-lărguţa nu va lua mai mult de 15%...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.