REZULTATE SONDAJ CSCI ALEGERI LOCALE 2012: BUCURESTI, CRAIOVA, SUCEAVA...

Potrivit ultimului sondaj de opinie realizat de CSCI, Sorin Oprescu ar castiga alegerile locale de duminica cu 65% din voturi. 

sondaj curs bucuresti 2012 sorin oprescu blog vedete
Pe pozitia a doua la Bucuresti se claseaza candidatul PDL, Silviu Prigoana.

PDL-istul Prigoana Silviu este creditat de sondajul electoral CSCI cu 15% dintre optiunile de vot ale celor intervievati, fiind urmat de independentul Nicusor Dan, cu 8%. 

Acelasi sondaj electoral arata ca la Suceava, fotoliul de sef de CJ este extrem de disputat. 

Gheorghe Flutur candidatul PDL este preferat de 44% dintre alegatori din Suceava, in timp ce Catalin Nechifor din partea USL are 42% din intentiile de vot.

La Craiova, conform sondajului, candidatul USL, Lia Olguta Vasilescu, este preferata de 45% dintre alegatori, iar actualul primar, Antonie Solomon, de 42%.

Mergand la Bistrita, CSCI arata ca USL-istul Radu Moldovan ar castiga alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Bistrita cu 61%, fiind urmat de candidatul PDL Vasile Bors cu 20%.

Revenind la Alegerile Locale din Bucuresti si la rezultatele sondajelor electorale, sondajul CURS, realizat la comanda GeoPol pentru Realitatea TV in perioada 1-8 mai 2012, in Bucuresti, Sorin Oprescu ar castiga 65% din voturi, de aproximativ patru ori mai mult decât urmatorul contracandidat, reprezentantul PDL-ului, Silviu Prigoana, care ar obtine 17%.

Asadar si sondajul CURS ca si sondajul CSCI, arata ca la nivelul Bucurestiului Sorin Oprescu este cu siguranta castigatorul alegerilor locale.

MAI POTI CITI