MTV MUSIC AWARDS 2012 un show cu cei mai buni, bucurii, premii si petreceri

Cea de-a 21 -a editie a premiilor MTV MUSIC AWARDS si-a inchis portile. S-a desfasurat ieri seara, 3 iunie 2012 la GIBSON AMPHITHEATRE din LOS ANGELES.

Premii MTV MUSIC AWARDS 2012
Publicul a fost eroul principal al galei. Publicul a votat cei mai buni actori, actrite, cantarete, cupluri, band-uri. Chiar exista si o categorie de premii ciudate cum ar fi premiul pentru cel mai mare ticalos de pe ecran sau premiul a carei interpretare iti da fiori. "JOCURILE FOAMEI" a avut 8 nominalizari si a plecat acasa cu 4 dintre premii. Actrita principala JENNIFER LAWRENCE, cea pe care a pus ochii chiar BRAD PITT a fost urmarita de fani.

EMMA STONE a castigat premiul MTV THRAILER BAZER AWARD pentru cei ce se dovedesc a fi pionieri in industria filmului. Cel mai iubit cuplu al momentului, KRISTEN STEWART si ROBERT PATTISON au luat premiul pentru cel mai bun sarut. Si cred ca nu le-a fost greu daca au jucat chiar ceea ce au simtit, fiind de notorietate povestea lor de dragoste dar si restrictiile pe care le au prin contract de a nu aparea impreuna la evenimente.


JOHNNIE DEEP a fost mai fermecator si mai plin de umor ca de obicei. El a facut deliciul serii. A multumit pentru premiul special castigat spunand" ESTE UN PREMIU DE ADIO,  DE IESI DRACULUI DIN INDUSTRIE".

Comedia BRIDESMAIDE s-a bucurat tot de 8 nominalizari si actorii nu au plecat fara un premiu. In rest multa veselie, galagie, si parada rochiilor cu staif. Erau acolo prezente cele mai frumoase femei si domnisorici din lumea show-bizz-ului american. De la KRISTEN STEWART, CHARLIZE THERON, EMMA STONE, MILA KUNIS, JESSICA BIEL,VICTORIA JUSTICE, ELISABETH BANKS sau KATE BEKINSALE.

Si nici domnii nu s-au lasat mai prejos. Pentru cei care au fost plecati si nu au putut urmari aceasta gala a MTV MUSIC AWARDS 2012 iata lista castigatorilor. Si ecourile acestei gale continua.


Vedetele galei MTV Music Awards 2012 au fost “Hunger Games”, cu 4 premii din 8 nominalizari,“Twilight: Breaking Dawn” si “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2? cu câte 2. În continuare gasiti lista laureatilor în urma voturilor primite din partea spectatorilor MTV.

Filmul anului:  “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1

Cea mai bun personaj negativ:  – Jennifer Aniston, “Horrible Bosses”

Cel mai bun debut:  Shailene Woodley,  “The Descendants”

Cel mai bun actor:  Josh Hutcherson, “The Hunger Games”

Cea mai buna actrita: Jennifer Lawrence, “The Hunger Games”

Cel mai bun sarut: Kristen Stewart si Robert Pattinson, “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1?

Premiul “MTV Generation”:  Johnny Depp

Cea mai buna scena de lupta: Jennifer Lawrence si Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig,  “The Hunger Games”

Cel mai bun distributie:  Daniel Radcliffe , Emma Watson , Rupert Grint  si Tom Felton, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2”

Cel mai bun erou:  Daniel Radcliffe, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2?

Cea mai buna transformare: Elizabeth Banks, “The Hunger Games”
Cel mai bun “Deschizator de drumuri”:  Emma Stone

Cea mai buna muzica: LMFAO  – “Party Rock Anthem” (21 Jump Street)


Comentariile sunt inchise