Cancan Alex Velea si Cristina Daniela Stoica fata insarcinata din Timisoara

Cristina Daniela Stoica, o eleva de 18 ani din Timisoara: "Am ramas gravida cu Alex Velea. Lui nu îi pasa".

Acesta ar fi poza zilei mondene.

Stirea ca Alex Velea a lasat gravida o fata din Timisoara.

Insa lucrurile nu stau cum ar vrea cei de la ziarul Cancan care au preluat o stire de la "Povestiri Adevarate" de la Acasa TV.

alex velea cancan monden vedete blog
"Am vorbit la telefon si pe Facebook. Ne-am vazut la hotel. Si eu îmi doream anumite chestii cu el, iar el îmi tot batea apropouri. Am ajuns în camera si a urmat ce a urmat. Da, am facut amor. Nu am stat foarte mult, pentru ca ne grabeam sa ajungem la concert..." declara in interviul luat de cei de la Acasa TV Cristina Daniela Stoica.

Pe cei de la Cancan ii intelegem, insa pe cei de la Acasa TV nu prea.

Ori au vrut prin asta sa il promoveze pe Alex Velea, ori cauta audienta cu orice pret.

Mai ales ca Alex Velea este unul dintre cei mai in voga artisti ai momentului. In plus are o reputatie impecabila.

Alex Velea casatorit de doi ani cu Ana, cea caruia ii declara constant iubirea. Nici unul dintre ei nu a fost vreodata implicat intr-un scandal. Ba mai mult, Alex s-a straduit din greu sa-si tina viata privata departe de ochii presei .

Eleva de 18 ani care sustine ca fost lasata gravida de Alex Velea are un trecut dubios. La 18 ani Eleva de 18 ani are un trecut dubios. La 18 ani ea are deja un copil, în varsta de un an si opt luni. De data aceasta însa, Cristina zice nu vrea sa pastreze copilul conceput cu Alex.

"Sunt obisnuit cu astfel de fane de pe Facebook care, uneori, forteaza limita decentei si a bunului simt. Nu vreau sa mai vorbesc pe acest subiect", a declarat Alex în exclusivitate pentru CANCAN.ro.


Este clar, FaceBook dauneaza grav sanatatii!
MAI POTI CITI